Herkese merhaba.
Benim sistem için şu an mevcut bulunan parçalarım şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 2600.
RAM: Adata Gammix 3000MHz 2x8.
Anakart: Gigabyte A320M S2H.
Kasa: Aerocool streak RGB + 500W PSU kasa.
Not: Az önce Amazon'dan yeni kasa satın aldım Aerocool quartz Blue 80+ Bronze PSU + 3X mavi fanlı.
Ekran kartı: MSI 1660 Ti Gaming X.
Bu sistem için anakartımın değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütçem 500-750 TL arası. Öneride bulunursanız sevinirim aklımda B450 GAMING Plus var fakat maddi durumumu çok zorlar.
Aklımdaki ürünler;
Gigabyte B450M S2H 3200MHz.
MSI B450M PRO- M.2 Max
Mosfet soğutmaları ile alakalı çok konu açılmış. Bu kadar ciddi bir konu mu bu acaba? Maksimum 750 TL olacak şekilde önerileriniz varsa sevinirim. Overclock ile çok ilgilenmiyorum fakat ileri dönemde yapmayacağım anlamına gelmiyor. Öğrenirsem neden olmasın.
Benim sistem için şu an mevcut bulunan parçalarım şu şekilde;
İşlemci: AMD Ryzen 2600.
RAM: Adata Gammix 3000MHz 2x8.
Anakart: Gigabyte A320M S2H.
Kasa: Aerocool streak RGB + 500W PSU kasa.
Not: Az önce Amazon'dan yeni kasa satın aldım Aerocool quartz Blue 80+ Bronze PSU + 3X mavi fanlı.
Ekran kartı: MSI 1660 Ti Gaming X.
Bu sistem için anakartımın değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bütçem 500-750 TL arası. Öneride bulunursanız sevinirim aklımda B450 GAMING Plus var fakat maddi durumumu çok zorlar.
Aklımdaki ürünler;
Gigabyte B450M S2H 3200MHz.
MSI B450M PRO- M.2 Max
Mosfet soğutmaları ile alakalı çok konu açılmış. Bu kadar ciddi bir konu mu bu acaba? Maksimum 750 TL olacak şekilde önerileriniz varsa sevinirim. Overclock ile çok ilgilenmiyorum fakat ileri dönemde yapmayacağım anlamına gelmiyor. Öğrenirsem neden olmasın.
Son düzenleyen: Moderatör: