bayrak2000
Hectopat
2060 darboğaz yapmaz ancak 1080P için bence saçma, 1660 Super alabilirsin veya daha ucuza 2060 bulabilirsen ikinci el onu tercih edebilirsin.
ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 2.5 YIL GARANTİLİ - Nvidia Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 870039484
Sizce bunlardan hangisi daha uygun.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ben şimdi bu ekran kartını alırken adamdan ekran kartını stres testine sokturmak istiyiceğim sizce ideal sıcaklık kaç derece olmalı bu kartta1080P monitör alacaksanız kesinlikle 2060. RTX ve DLSS teknolojilerini kullanabileceksiniz.
70 derece civarı olmalı.Ben şimdi bu ekran kartını alırken adamdan ekran kartını stres testine sokturmak istiyiceğim sizce ideal sıcaklık kaç derece olmalı bu kartta
BU KARTA KARAR VERDİM HEM STRIX OLDUĞU için 3 FANI VAR KOLAY KOLAY ISINMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA AYNI FİYATA RTX 2060'in BU MODELİ VAR BU 0
GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060WF2OC-6GD ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.