R5 2600 ve RX 580 FPS Düşüyor

Burakaaksoy

Decapat
Gigabyte B450M GAMING
Sapphire RX580 Nitro+
Corsair 8 GB 3000 MHz
Ryzen 5 2600
Frisby Fr-PS65F12b 650W

Oynadığım oyunların tamamında Ultra'da 60 FPS alıyorum, fakat çok büyük droplar yiyebiliyorum. Savaşa veya town'lara girdiğimde çok fazla düşüyor. Ayarlar lowda olsa bile bu droplar devam ediyor. Sorunumun RAM'lerden olduğunu düşünüyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte B450M GAMING
Sapphire RX580 Nitro+
Corsair 8 GB 3000 MHz
Ryzen 5 2600
Frisby Fr-PS65F12b 650W

Oynadığım oyunların tamamında Ultra'da 60 FPS alıyorum, fakat çok büyük droplar yiyebiliyorum. Savaşa veya town'lara girdiğimde çok fazla düşüyor. Ayarlar lowda olsa bile bu droplar devam ediyor. Sorunumun RAM'lerden olduğunu düşünüyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor?
Afterburner ile hangi oyunda hangi değerleri aldığınızı ve sıcaklık değerlerinizi buraya atarsanız daha rahat yardımcı olunur.

Dual RAM kullanmamanızdan kaynaklanıyor. 1 adet 8 GB RAM daha ekleyerek FPS'inizi ciddi oranda arttırabilirsiniz.

Gigabyte B450M GAMING
Sapphire RX580 Nitro+
Corsair 8 GB 3000 MHz
Ryzen 5 2600
Frisby Fr-PS65F12b 650W

Afterburner'dan oyun sırasında ram kullanımına bakın. 8GB değerine yaklaşıyorsa sebebi odur. Değilse HDD'den kaynaklanıyordur muhtemelen.

Afterburner'dan oyun sırasında ram kullanımına bakın. 8GB değerine yaklaşıyorsa sebebi odur. Değilse HDD'den kaynaklanıyordur muhtemelen.
ikisinide değiştirmeyi düşünüyorum ram kullanımı %90 larda geziyor genellikle ve ramı rahatlatıncada takılmalar geçiyor bugun onu farkettim sorunum ram hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı