LikeJaggeR
Hectopat
Arkadaşlar bu full hd olayı ne? Çok mu cahil kaldım ama anlamadım sanki.
Arkadaşlar bu full hd olayı ne? Çok mu cahil kaldım ama anlamadım sanki.
Full HD 1920x1080 çözünürlük demekArkadaşlar bu full hd olayı ne? Çok mu cahil kaldım ama anlamadım sanki.
@Red Switch Hocam vatandaki indirimi stok sıkıntısından dolayı kaçırdım. Sadece kasayı alabildim. R5 2600 ve 8GB rami kaçırdım yani. Kasa, ekran kartı, SSD’yi aldım. İşlemci, ram ve anakart kaldı yani. Şimdi ramde herhangi bir ucuz yollu 8gb 3000mhz almam sorun yaratır mı? Bir de anakartta da daha ucuz bir şeye yönelsem sorun olur mu? Çünkü monitör de düşündüğümden 200₺ fazla buldum indirimli halde bile. Bari bu şekilde biraz durumu düzeltsek iyi olmaz mı?
Yok anakartı B450 altı almayı düşünmüyorum. Ram olarak da ucuz yollu derken mesela şu marka: Adata DDR4 8GB 3000MHz D41 SPECTRIX RGB LED Kırmızı Ram (AX4U300038G16-SR41) - Bellek (RAM) - Bilgisayar BileşenleriKalan bütçenizi yazarmısınız? Birde ucuz yollu dediğiniz ram'in ürün kodunu. Anakartı B450 serisinin altında almanızı tavsiye etmem. B450'den daha düşük bir anakart'da bios güncellemesi yaptırmanız gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.