LikeJaggeR
Hectopat
Değişiyor. Ama genel olarak online oyunlar oynuyorum. Metin2, Knight Online, Fortnite, LOLHangi oyunları oynuyorsun
Single olarak da AC, Darksiders
Değişiyor. Ama genel olarak online oyunlar oynuyorum. Metin2, Knight Online, Fortnite, LOLHangi oyunları oynuyorsun
Bu üçü için 2900’e var mı bir öneriniz?monitörden kısabilirsin biraz 75hz olanlarından alıp işlemciye ve anakarta daha fazla bütçe ayırabilirsin
Anakart aldım. Sadece işlemci ve monitör eksik kaldı. 144hz 1ms çok mu elzem onu düşünüyorum. İtopyada 1400’e çok güzel aoc monitör var. Almışken ömürlük mü alsam diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi 144hz 1ms çok mu elzem karar veremedim.Bu siteye de göz atabilirsiniz, fiyatları uygun ve ilgililer. AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz, 19MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemci - inventus
Anakart olarak b450 çipset ve 4 slota sahip en ucuz bunu buldum. ASUS PRIME B450M-A AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakart - inventus
Bence 144hz 1 MS alın, almışken iyisini almak lazım çünkü dolar kuru çok dengesiz. Monitör, klavye, mouse, kasa gibi parçalar ömürlük alınır genelde.Anakart aldım. Sadece işlemci ve monitör eksik kaldı. 144hz 1ms çok mu elzem onu düşünüyorum. İtopyada 1400’e çok güzel aoc monitör var. Almışken ömürlük mü alsam diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi 144hz 1ms çok mu elzem karar veremedim.
Aoc C24G1 aldım. 144hz 1ms. Bir tek işlemcim eksik. Onu da alıcam 1-2 güne. Ama ondan sonrası Allah’a emanetBence 144hz 1 MS alın, almışken iyisini almak lazım çünkü dolar kuru çok dengesiz. Monitör, klavye, mouse, kasa gibi parçalar ömürlük alınır genelde.
Hayırlı olsun.Aoc C24G1 aldım. 144hz 1ms. Bir tek işlemcim eksik. Onu da alıcam 1-2 güne. Ama ondan sonrası Allah’a emanetilk deneyimim olacak.
Teşekkürler.Hayırlı olsun.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.