R5 2600 ve RX 590 sistem uyumu

Dostum açıkçası ben de bunu belirtecektim :) zaten almışım sadece merak ettiğim fiyat olarak çok uygun değil mi? RX570 RX580 R5 1600'lü sistemler toplandığında 5bin civarı oluyor. Ben RX590 ve R5 2600Ü 4800E toplamışım ki ikinci el olarak aldığım ürünler kuzenimden kullanılmadan alındı. Yani neredeyse harddisk hariç her şey sıfır ve 4800 liraya mâl oldu bana. RX590 çok ısınıyor evet ama arkadaşlar öyle bir yazıyorsunuz ki sanki aniden oyun oynarken bozulacak gibi. Gerçekten öyle mi oluyor? Öyleyse AMD'nin ismini bile bilmezdik diye düşünüyorum ben. NVIDIA tutuculuğu var bizde. Tamam sıcaklık değerinde NVIDIA gerçekten çok iyi. Ama sonuç olarak RX590 aldım artık ve bana bu fiyata patladı. Sistem fiyat olarak çok uygun değil mi?
Örneğin RX590I 2300 yerine 1700E aldım.
Güç kaynağı 650W sıfırı 500 lira iken ben 200 liraya aldım.
Merak ettiğim şey onu ya da bunu alsam daha mı iyi olurdu değil, bu bütçeye bu sisteme fiyat açısından 10 üzerinden kaç not verirsiniz?

9/10 verirdim hocam 1 puan belki işlemci yüksek olabilirdi ama bu fiyata bu sistem şaheser...

9/10 verirdim hocam 1 puan belki işlemci yüksek olabilirdi ama bu fiyata bu sistem şaheser...
Çok teşekkür ederim dost :) 3600 alacaktım aslında ama sonrasında vazgeçtim sebebi ise arada 200-300 lira değil 750 lira fark ediyordu. O nedenle bunu tercih ettim. Ama darboğaz yapmaz bence değil mi? Gayet güzel besler işlemci ekran kartını :)
Bu arada eve internet çekemediğim için kendim oyun testini henüz yapamadım o yüzden sordum :)

Çok teşekkür ederim dost :) 3600 alacaktım aslında ama sonrasında vazgeçtim sebebi ise arada 200-300 lira değil 750 lira fark ediyordu. O nedenle bunu tercih ettim. Ama darboğaz yapmaz bence değil mi? Gayet güzel besler işlemci ekran kartını :)
Bu arada eve internet çekemediğim için kendim oyun testini henüz yapamadım o yüzden sordum :)

Hocam sorun olacağını sanmıyorum
BUNA BAKIN HOCAM

Dostum açıkçası ben de bunu belirtecektim :) Zaten almışım sadece merak ettiğim fiyat olarak çok uygun değil mi? Rx570 rx580 r5 1600lü sistemler toplandığında 5bin civarı oluyor. Ben rx590 ve r5 2600ü 4800e toplamışım ki ikinci el olarak aldığım ürünler kuzenimden kullanılmadan alındı. Yani neredeyse harddisk hariç her şey sıfır ve 4800 liraya mâl oldu bana. rx590 çok ısınıyor evet ama arkadaşlar öyle bir yazıyorsunuz ki sanki aniden oyun oynarken bozulacak gibi. Gerçekten öyle mi oluyor? Öyleyse amdnin ismini bile bilmezdik diye düşünüyorum ben. Nvidia tutuculuğu var bizde. Tamam ısı değerinde nvidia gerçekten çok iyi. Ama sonuç olarak rx590 aldım artık ve bana bu fiyata patladı. Sistem fiyat olarak çok uygun değil mi?
Örneğin rx590ı 2300 yerine 1700e aldım.
Güç kaynağı 650w sıfırı 500 lira iken ben 200 liraya aldım.
Merak ettiğim şey onu ya da bunu alsam daha mı iyi olurdu değil, bu bütçeye bu sisteme fiyat açısından 10 üzerinden kaç not verirsiniz?
Sisteminiz hayırlı olsun, o fiyata gayet güzel bir bilgisayar toplamışsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı