R5 2600 ve RX 590 Tabanlı sistem tavsiyesi

Ben de v3.5 i almak istiyodum ancak sonra kendim toplamaya karar . Hem itopyada stok yok gelse bile fiyat arttıracaklardır çünkü dolar artıyor sürekli. Hem de parçaları kendim alınca daha bi mutlu oluyorum xd bi de hazır sistemde kasanın kapağını açınca garantiden çıkma durumu oluyor
Montajı siz mi yapacaksınız ? Öyle olursa daha güzel oluyor hem böyle ciddiyet hem de yavaş yavaş uzmanlığa gider.

Montajı siz mi yapacaksınız ? Öyle olursa daha güzel oluyor hem böyle ciddiyet hem de yavaş yavaş uzmanlığa gider.

Montajı yapabileceğimi düşünüyorum kendi işimi kendim görmeyi severim. eski kasamı çok söküp taktım. olmadı youtube kasa bileşenlerini birleştirme videolarıyla dolu bakarak yaparım

bu kasa çok ucuz geldi acaba fiyatı güncellemeyi mi unutmuşlar? Alsam başka parça gönderirler diye korkuyorum :d cidden RX590 nitro+ modeli var sistemde sadece kasayı değiştirip alabilirim bir sorun yoksa

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı