R5 2600 ve RX 590 Tabanlı sistem tavsiyesi

Makaleler
16
Yer
Antalya
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM den 2 adet al. Bir de kasa markası çok güvenilir gelmedi bana.

Kasa markası kaliteli değil ancak fan sayısının çokluğundan dolayı alasım var. Eğer max 300 liraya başka kasa öneriniz varsa dikkate alırım tabi. Ram i de ilerleyen zamanlarda ekleyeceğim.

Kasa markası kaliteli değil ancak fan sayısının çokluğundan dolayı alasım var. Eğer max 300 liraya başka kasa öneriniz varsa dikkate alırım tabi. Ram i de ilerleyen zamanlarda ekleyeceğim.
Hocam o kasa yerine bilindik markalara yönelin. Kasa kalitesiz olduğu için 6 tane fan var, göz boyamak için. Gerekirse fan bulunmayan kasa alın ama bilindik güvenilir markadan alın, fanı ilerleyen zamanlarda takarsınız.

300 TL den biraz fazla ama Z3 plus ve biraz daha pahalı olan Dark N10.
Hocam o kasa yerine bilindik markalara yönelin. Kasa kalitesiz olduğu için 6 tane fan var, göz boyamak için. Gerekirse fan bulunmayan kasa alın ama bilindik güvenilir markadan alın, fanı ilerleyen zamanlarda takarsınız.

Aslında alan kullanıcılar memnun ama rgb kontrolcüsü yok. fanları harici olarak kendim almayı isterim ben de tabi ancak öyle dış görünüşü güzel, yanı ve önü camlı ama fansız bi kasayı 200liraya falan bulabilir miyim bilmiyorum eğer böyle bir kasa varsa link atarsanız sevinirim.

Bir de corsair in kasası var şu v3.5 hazır sisteminde de bu kasa kullanılıyor baya kaliteli diye biliyorum:

Aslında alan kullanıcılar memnun ama rgb kontrolcüsü yok. fanları harici olarak kendim almayı isterim ben de tabi ancak öyle dış görünüşü güzel, yanı ve önü camlı ama fansız bi kasayı 200liraya falan bulabilir miyim bilmiyorum eğer böyle bir kasa varsa link atarsanız sevinirim.

Bir de corsair in kasası var şu v3.5 hazır sisteminde de bu kasa kullanılıyor baya kaliteli diye biliyorum:
Corsair Carbide Spec-Delta Kasayı almanız daha mantıklı olur hem istediğiniz şekilde fan'da bulunuyor.

Paraları yuvarlasaydınız 3-5 tl nin bi zararı olmaz. :D Donanım Arşivi DADG2 var bu konuda bir arkadaş bir ram daha takın demişte ben olsam bu sistemi alırım. bunu tavsiye ediyorum.

Ben de v3.5 i almak istiyodum ancak sonra kendim toplamaya karar . Hem itopyada stok yok gelse bile fiyat arttıracaklardır çünkü dolar artıyor sürekli. Hem de parçaları kendim alınca daha bi mutlu oluyorum xd bi de hazır sistemde kasanın kapağını açınca garantiden çıkma durumu oluyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı