Öncelikle herkese selamlar ve iyi akşamlar diliyorum. Burada henüz yeniyim, iyi anlatamazsam affola Sistemim:
Ryzen 5 2600
RX570 4 GB 256Bit
8 GB 3000MHz
480GB SSD
B450M S2H
Fakat GTA V girdiğimde (özellikle Online) 62'nin üstünde FPS alamıyorum. MSAA 2X ve normal grafikler hep High-normal karışığı. İşlemciyi yoran ayarları da kıstım. Çim/su grafiği de az fakat bazen 21FPS bile görüyor, çok saçma. Videolarda izlediğimde ve oyuna girer girmez oyunun bana önerdiği grafikler her şey en yüksekti. MSAA8X'di, ben kısmama rağmen böyle. Yardım eder misiniz? Başka oyunlarda olmuyor.
Bence en büyük sebebi raminizin 8gb olması. Bu GTA’dan bağımsız bütün oyunlarda boş yere ciddi FPS kaybı yaşıyorsunuz demek. Online’da herkeste FPS düşer. Bir de GTA 5’in amd ekran kartlarıyla optimizasyon sorunu olduğunu söyleyenler de var. Ama 8Gb ram daha taktığınızda en az iki katı artar FPS.
Bence en büyük sebebi raminizin 8gb olması. Bu GTA’dan bağımsız bütün oyunlarda boş yere ciddi FPS kaybı yaşıyorsunuz demek. Online’da herkeste FPS düşer. Bir de GTA 5’in amd ekran kartlarıyla optimizasyon sorunu olduğunu söyleyenler de var. Ama 8Gb ram daha taktığınızda en az iki katı artar FPS.