R5 2600 ve RX570 sistemde FPS düşmeleri

Yer
Ankara
Daha fazla  
1 Ay önce yeni sistem topladim, düşük-yüksek her oyunda FPS düşmesi yaşıyorum ve 3-4 kez oyun oynarken monitör kapandı, kasa çalısmaya devam etti. Ekran kartindan şupheleniyorum, sistem ozelliklerini şuraya yazayim:
  • Ryzen 5 2600
  • ASUS ROG STRIX RX570 8 GB OC Edition
  • Prime B450M-K
  • RAM Corsair 16 GB (2×8)
  • SanDisk SSD Plus 480GB (her şey buna kurulu)
PSU'yu tam bilmiyorum fakat 600W ve sertifikali ucuz olmayan bir parçaydi.
Yaptiklarim:
  • Windows 10 aldigimda kurulmuştu magazada.
  • BIOS guncellemesi.
  • RAM frekanslarini desteklenen 3000MHz çekme.
  • Driver güncellemeleri.
Yardimci olursaniz sevinirim, ne yaptiysam duzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğini öglen deneyeceğim fakat aklimda 1 soru daha var monitor kapanıp kasa çalışmaya devam ediyor demiştim ama bu esnada klavye ve mouse da gidiyor bu ekran kartiyla alakali mi?

Hocam merhaba sizin bu sorununuzun aynısını yaşıyorum 20 saniyelip FPS düşmeleri ve şu görüntü klavye fare gidip de aksanın çalışmaya devam etme sorununu acaba bir çözüm buldunuz mu? Ne gibi yollar izlediniz

Hocam merhaba sizin bu sorununuzun aynısını yaşıyorum 20 saniyelip FPS düşmeleri ve şu görüntü klavye fare gidip de aksanın çalışmaya devam etme sorununu acaba bir çözüm buldunuz mu? Ne gibi yollar izlediniz.

Maalesef bulamadim birçok surucu denedim siyah ekran sorunu sanirim cozuldu epeydir olmuyor fakat dalgali GPU kullanimi hala devam ediyor. Şu an adrenalin 2019 Edition'un en son surumundeyim 19.12.2 ydi sanirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı