Çözüldü R5 2600X-RX 580 sistemde donma ve siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege kprn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu eskiden de açmıştım fakat cevap bulamadım ve bir daha sormak istedim olay şu: Genelde YouTube'da video izlerken birden görüntü donuyor sonra siyah ekran olup geri geliyor, her şey geri gelirken Steam'daki Wallpaper Engine'nin birden gidip geldiğini gördüm ve Discordaki YouTube bağlantısındaki küçük resimler yeşil olduğunu gördüm sorun ne olabilir? BIOS güncellesem geçer mi? Veyahut bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi? Hala çözemedim, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Sistem:

R5 2600X.
ASUS ROG STRIX RX580 T8G.
Gigabyte B450M Aorus Elite.
T Force 16 GB RAM 3200MHz.
SSD TR200 480GB HDD 1TB 7200RPM.
Kasayla PSU birleşik: 650W +80 Frisby.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam hocam. Ekran kartı sürücüsü ile ilgili olabilir. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
Bu işlemlerden önce BIOS ve varsa Windows'un güncellemisini yapın.
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu eskiden de açmıştım fakat cevap bulamadım ve bir daha sormak istedim olay şu: Genelde YouTube'da video izlerken birden görüntü donuyor sonra siyah ekran olup geri geliyor, her şey geri gelirken Steam'daki Wallpaper Engine'nin birden gidip geldiğini gördüm ve discordaki YouTube bağlantısındaki küçük resimler yeşil olduğunu gördüm sorun ne olabilir? BIOS güncellesem geçer mi? Veyahut bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi? Hala çözemedim, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Sistem:

R5 2600X.
ASUS ROG STRIX RX580 T8G.
Gigabyte B450M Aorus Elite.
T Force 16 GB RAM 3200MHz.
SSD TR200 480GB HDD 1TB 7200RPM.
Kasayla PSU birleşik: 650W +80 Frisby.

Hocam Frisby PSU gördüm orada PSU kaynaklı olabilir.

Hocam, tarayıcıdan donanım hızlandırma ayarlarını değiştirip deneyin. Bu sebeple olabilir.

Genellikle YouTube'da yaşasamda bazı oyunlardada yaşıyorum bence tarayıcıdan kaynaklı değildir diye düşunüyorum1.

Bundan nasıl emin olabilirim?

Hocam FurMark ile ekran kartı stres testi ve aynı anda AIDA 64 ile işlemci stres testi yapın eğer ekran kararır veya sistem kapanırsa sorunun güç kaynağında olduğu kesinleşir. 2 testide aynı anda çalıştırın.

Tamam hocam. Ekran kartı sürücüsü ile ilgili olabilir. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
Bu işlemlerden önce BIOS ve varsa Windows'un güncellemisini yapın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı