Çözüldü R5 2600X-RX 580 sistemde donma ve siyah ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ege kprn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, bu konuyu eskiden de açmıştım fakat cevap bulamadım ve bir daha sormak istedim olay şu: Genelde YouTube'da video izlerken birden görüntü donuyor sonra siyah ekran olup geri geliyor, her şey geri gelirken Steam'daki Wallpaper Engine'nin birden gidip geldiğini gördüm ve Discordaki YouTube bağlantısındaki küçük resimler yeşil olduğunu gördüm sorun ne olabilir? BIOS güncellesem geçer mi? Veyahut bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi? Hala çözemedim, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Sistem:

R5 2600X.
ASUS ROG STRIX RX580 T8G.
Gigabyte B450M Aorus Elite.
T Force 16 GB RAM 3200MHz.
SSD TR200 480GB HDD 1TB 7200RPM.
Kasayla PSU birleşik: 650W +80 Frisby.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamam hocam. Ekran kartı sürücüsü ile ilgili olabilir. Mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp buradan 20.9.1 WHQL sürücüyü yükleyip deneyin.
Bu işlemlerden önce BIOS ve varsa Windows'un güncellemisini yapın.

Windows güncellemesini yaparım onda sıkıntı yok ama BIOS biraz sıkıntılı diyorlar onu ne yapmam lazım BIOS güncelleştirmesi yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Alternatif olarak @Yener K. hocamın önerisini'de deneyebilirsiniz.

@Yener K. hocanın önerisine nasıl ulaşabilirim?

Hocam, BIOS yeni sürüm varsa güncelleyin. Beta sürüm kurmayın.

BIOS güncellerken elektrik giderse anakart'ı servise göndermek gerekir.
Teşekkür ederim dediğiniz her şeyi denicem ve bu tarz hata alan arkadaşlar için geri dönüşümü yaparım.
Arkadaşlar BIOS güncellemeyi yaptım, bütün driverleri güncelledim, DDU ile ekran kartının driverlerini silip yükledim şu anlık sorun düzeldi umarım aynı hatayla karşılaşmam.Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…