RAM'ler gerçekten çift kanal ve 3200 MHz şeklinde çalışıyor mu sistemde? Onu demek istedim, kontrol edebilir misiniz?ram 16gb.
PBO nedir nasıl bakabilirim?
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming.Ram bu
RAM'ler gerçekten çift kanal ve 3200 MHz şeklinde çalışıyor mu sistemde? Onu demek istedim, kontrol edebilir misiniz?ram 16gb.
PBO nedir nasıl bakabilirim?
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming.Ram bu
Oyunun korsanında online oynanmıyor da zaten, bu noktada size bellek bilgisini bir daha sorayım. Kaçlık RAM kullanıyorsunuz? 8 mi 16 mı? 16 ise çift kanal olup olmadığına hangi hızda çalıştığını kontrol edip mümkünse bir daha geri dönüş yapabilir misiniz? Ayrıca yukarıdaki arkadaşın bahsettiği future frame rendering ayarının da açık olduğuna dikkat edin, belki gözden kaçmıştır.
Evet çalışıyor.RAM'ler gerçekten çift kanal ve 3200 MHz şeklinde çalışıyor mu sistemde? Onu demek istedim, kontrol edebilir misiniz?
çift kanal şeklinde çalıştığını nereden anşayacağım 3200 olduğuna baktım.RAM'ler gerçekten çift kanal ve 3200 MHz şeklinde çalışıyor mu sistemde? Onu demek istedim, kontrol edebilir misiniz?
Çözünürlük ayarları?
En basitinden CPU-Z indirip Memory sekmesinden görüntüleyebilirsiniz. Dual veya Single şeklinde yazar.
RAM'ler gerçekten çift kanal ve 3200 MHz şeklinde çalışıyor mu sistemde? Onu demek istedim, kontrol edebilir misiniz?
Bende garipsiyorum artık...Herşey doğru gibi duruyor. Tıkandım valla
Biosta ram frekansı 3200 gözüküyor ama yanlış bilmiyorsam programda başka gösteriyor.En basitinden CPU-Z indirip Memory sekmesinden görüntüleyebilirsiniz. Dual veya Single şeklinde yazar.
Bellek konusunda herhangi bir problem yok, bu ihtimal ortadan kaldırılabilir.
Direkleri yıkıp tamir ettiğimiz mod.Bellek konusunda herhangi bir problem yok, bu ihtimal ortadan kaldırılabilir.
Aslında normal şartlar altında klasik Conquest bayrak ele geçirme modunda Metro haritası dışındaki hemen hemen her haritada bu şekilde bir düşük bir performans elde edilmemesi gerekiyor o sistemde.
O göndermiş olduğunuz görüntüyü oyunun hangi modundan çekip aldınız? Conquest mi Operations mı? DX12 API'siyle de denediniz mi? Bazı sistemlerde daha olumlu sonuçlar alınabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.