R5 2600X ve RTX 2070 Sistem Toplama

Anwisdom

Kilopat
Arkadaşlar kısmetse yarın bu sistemi alacağım fakat birkaç sorum olacak. Nanokatalog'dan alacağım ekran kartı ne kadar sürede elime ulaşır buna nereden bakabilirim? Sistemde eksik ya da yanlış parçalar var mı ? Sistemi elime aldıktan sonra ekran kartını nasıl takacağım? Sistemi kurduktan sonra yüklemem gereken BIOS'ya da driverler nedir? Önerileriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.( Bütçe 9000 monitör ve ekipman dahil değil. )

Ekran Kartı: Gigabyte RTX 2070

Sistem:

Screenshot_20190113-210245_Gmail.jpg

Son düzenleme:
Sistemi topladınız mı acaba? RTX 2070 ve 2600X uyumu nasıl?
Hocam sistem şöyle;

MSI RTX 2070 Gaming Z Ekran Kartı
AMD Ryzen 5 2600 İşlemci
Asus B450 Tuf Plus Anakart
Corsair Vengeance PRO RGB Beyaz 3200 MHz Bellek (2x8GB)
Sharkoon WPC 750W 80+ Bronz Güç Kaynağı
Corsair 275R Beyaz Kasa
Seagate 1 TB Harddisk
Corsair 240GB Force Series SSD (M.2)

İşlemci stok fanı kullanıyorum, kasadan 2 tane stok fan geliyor onları kullanıyorum, başka kullandığım bir soğutma yok. Açıkçası yeterlide duruyor fakat 1 sene sonra felan bi sıvı soğutmayla kasa fanları almayı düşünüyorum.Birde benim bu konuda seçtiğim psu sinerji stoğunda yoktu o yüzden yukardaki psuyu aldım fanı biraz diğer parçalara göre ses yapıyor sen konudakini alırsan daha uyumlu olur kasa rengine hemde ses yapacağını sanmıyorum. Ses derkende çok az bir ses fakat ben biraz takıyorum. Oyun testlerine youtubeden bakabilirsin fakat özel olarak merak ettiğin bişey varsa bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı