Ryzen 2600X ve RTX 2070 sistem toplama

Takdir edersiniz ki teknoloji işi biraz da şans işi ben size burada birçok siteyi överek anlatabilirim fakat sizin başınıza gelebilecek tek bir yanlış o siteden uzak durmanıza neden olacaktır. Hatasız insan olmadığı gibi firmalar da hata yapabilir burada önemli olan nokta ne kadar iade kabulleri olduğu ve müşteri memnuniyetine ne kadar önem verdikleridir bence.
Tabi ki öyle haklısınız. O konuda bir şey demiyorum iade işlemini onaylandıktan sonra benim paramı 2 gün içinde hesabıma geri yatırdılar. Ama işte sütten ağzı yanan misali benimki de

İptal ettiniz ve kimse sesini çıkarmadan kabul etti değil mi? Vatandan bu şekilde sistem topladığınız zaman nokta konuyor o sistem artık sizin, ger idönüşü yok. 9000 ile 1050Tİ lı sistem kakalamışlar bir tanıdığıma telefonda hesap sordum iade alamayız dediler direk, uğraşılırdı elbet ama çektiğin strese değmez. Mağazadan alımlarda iade hakkı daha kısıtlı.
Zaten vatandan da alsam İnternet üzerinden almış olucam sonuçta 14 gün hakkına sahip olucam ve bu sefer katakulli yapma şansları azalıcak. Ama haklısınız müşteri memnuniyetinden anlamıyorlar ve umurlarında değil. İşte bütçeyi ayarladım ama bu sefer sistemi ayarlıyamadım ve bu durum çok stres yaratıyor ben de

Zaten vatandan da alsam İnternet üzerinden almış olucam sonuçta 14 gün hakkına sahip olucam ve bu sefer katakulli yapma şansları azalıcak. Ama haklısınız müşteri memnuniyetinden anlamıyorlar ve umurlarında değil. İşte bütçeyi ayarladım ama bu sefer sistemi ayarlıyamadım ve bu durum çok stres yaratıyor ben de
Stres olmanıza hiç gerek yok yalnızca neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna karar vermelisiniz ve buna göre hareket edip gerekirse parça parça toplamalısınız. Ben 1 yıl bekledim uygun sistemi toplamak için Ben topladım yeni nesil kartlar çıktı peş peşe şans işi tamamen aslında ve ne oyun oynayacağınızı bilmek ile.

AMD RYZEN 5 2600X = 1509 TL
ASUS PRIME B450M-A = 564 TL
Corsair Vengeance LPX (1x8GB) 3000MHz =650 TL
MSI VGA GeForce RTX 2070 VENTUS = 3750 TL
Seagate 3.5" 1TB BarraCuda 7200Rpm 270 TL
Samsung 860 EVO 250 GB = 269 TL
Phanteks Eclipse P350X = 436 TL
FSP Hydro 700 700W 80+ Bronze = 440 TL
Buraya kadar toplamda 7.890 TL yapıyor, hala çok istemesem de kısılabilecek donanımlar var ve biraz da bütçeyi aşarak Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz 4ms = 2282 TL ile bu monitörü ekleme kmümkün oluyor. Bu şekilde 10.170 TL yapıyor.
Sanıyorum Vatan' da KDV inidirmi başladı.
Buradan başlayın, KDV indirimi başladı.

Son düzenleme:
AMD RYZEN 5 2600X = 1509 TL
ASUS PRIME B450M-A = 564 TL
Corsair Vengeance LPX (1x8GB) 3000MHz =650 TL
MSI VGA GeForce RTX 2070 VENTUS = 3750 TL
Seagate 3.5" 1TB BarraCuda 7200Rpm 270 TL
Samsung 860 EVO 250 GB = 269 TL
Phanteks Eclipse P350X = 436 TL
FSP Hydro 700 700W 80+ Bronze = 440 TL
Buraya kadar toplamda 7.890 TL yapıyor, hala çok istemesem de kısılabilecek donanımlar var ve biraz da bütçeyi aşarak Samsung LC27JG50QQMXUF 27" 144Hz 4ms = 2282 TL ile bu monitörü ekleme kmümkün oluyor. Bu şekilde 10.170 TL yapıyor.
Sanıyorum Vatan' da KDV inidirmi başladı.

Buradan başlayın, KDV indirimi başladı.
Alındı: Ryzen 2600X ve RTX 2060 sistem - Technopat Sosyal buyurun sizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim

Ekran kartından da kısmışsınız, üstelilk monitörde hala full HD. Dün paylaştığım da monitörğ bile almasanız ekran kartından yine iyi durumda oluyordunuz ki şu an indirim söz konusu.
Ne kadar tuttu o liste o şekilde?

Ekran kartından da kısmışsınız, üstelilk monitörde hala full HD. Dün paylaştığım da monitörğ bile almasanız ekran kartından yine iyi durumda oluyordunuz ki şu an indirim söz konusu.
8500 çok çıkamadım çıksam 2070 alıcaktım bazı durumlar oldu maddi yönden

Kısmak dediğim 2060 gaming z alıcaktım 2070 hiç bir türlü alamıyordum gaming z yerine düz gaming aldım o şekilde kıstım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı