Ryzen 2600X ve RTX 2070 sistem toplama

Yani renk konusu abartılı olmuş bence hala 2070den feragat edilmemeliydi bu yüzden ama tamamı ile sizin keyfiniz kötü bir tarafı yok sistemin hayırlı olsun.

Hocam tabiki daha uzun zamanlar götürür fakat aynı ücrete daha iyisini almak varken ışığa para vermeniz yazık oldu ama dediğim gibi tamamı ile sizin kararınız. Uyumlu olan ram bulunurdu 3200 ile 3000 arasında çok bir performans farkı yok.
Var buldum ama aradaki fiyat farkı çok az mesela kingston hyper x eğer uyumlu olsaydı dediğiniz gibi yapardım 700 lira filandı ancak bütçem 8500e düştü monitör dahil ve kaç kere topla çıkar yaptım bunu yapabildim. Ama siz de içime kuşku düşürüyorsunuz

İyigünlerde mutlu mesut kullanın bir sıkıntı olduğundan değil, hevesiniz kaçmasın ama keşke Vatandan sadece ekran kartı 2070 ve işlemci alıp diğerlerini benim paylaştığım gibi sağdan soldan toparlayarak bütçe rahatlatsaydık. Hatta bakamadım Vatanda daha neler ucuz bir gözlemleyip 2070 illa yapardık diye düşünüyorum. Monitör belki 2K olmazdı ama bütçe kalırdı cebinize.

Var buldum ama aradaki fiyat farkı çok az mesela kingston hyper x eğer uyumlu olsaydı dediğiniz gibi yapardım 700 lira filandı ancak bütçem 8500e düştü monitör dahil ve kaç kere topla çıkar yaptım bunu yapabildim. Ama siz de içime kuşku düşürüyorsunuz
Hocam içinize kuşku düşürecek bir şey olmasın yazdıklarımı yanlış anlamayın siz vatan bilgisayardan toplamak istediniz ve öyle yaptınız bu doğrultudaydı zaten yapmak istediğiniz içinize kuşku düşmesin.

İyigünlerde mutlu mesut kullanın bir sıkıntı olduğundan değil, hevesiniz kaçmasın ama keşke Vatandan sadece ekran kartı 2070 ve işlemci alıp diğerlerini benim paylaştığım gibi sağdan soldan toparlayarak bütçe rahatlatsaydık. Hatta bakamadım Vatanda daha neler ucuz bir gözlemleyip 2070 illa yapardık diye düşünüyorum. Monitör belki 2K olmazdı ama bütçe kalırdı cebinize.
Ama 2070 alınca monitörü 1080pde bırakmak absürt olucaktı çoğu insan darboğaza yol açıcak diyordu güçlü kalıcaüğı için ve de bu bütçeyi sarsıyordu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı