Çözüldü R5 3400G %100 ekran kartı kullanılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Selam sosyal, fotoğraftaki gibi APU ekran kartı kullanımım birden %100'e fırlayıp birden 0'a düşüyor. Sıcaklık hep 28 derece. Bu normal midir?
foto.png

Çözüm
Bilgisayarı yeniden başlatınca sorun düzeldi, uğraşlarınız için sağ olun. Konu kilitlenebilir.
MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi kontrol edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boştaki kullanıma bakılarak bir şey demek doğru olmaz.

Normal olduğunu sanmıyorum.
Yeniden başlattıktan sonra sorunun devam etmesi durumunda kullandığın BenchMark programı ile test başlatmaya ne dersin? Tavsiyem OCCT v7.0.4 ile kullandığın ekran kartına %80'de 60 dk başlatabilirsin.

MSI Afterburner ile oyun içi değerlerinizi kontrol edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boştaki kullanıma bakılarak bir şey demek doğru olmaz.

Oyun oynamıyorum hocam sıkıntı o.
Normal olduğunu sanmıyorum.
Yeniden başlattıktan sonra sorunun devam etmesi durumunda kullandığın BenchMark programı ile test başlatmaya ne dersin? Tavsiyem OCCT v7.0.4 ile kullandığın ekran kartına %80'de 60 dk başlatabilirsin.
Hocam benchmark'a zamanım yok cidden. PC'mde mining yapılıyor olma olasılığı var mıdır?

Hocam şahsen ekran kartında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Hata yazılımsal olmalı. Çünkü eğer bir arıza olsaydı veya mining olayı dönseydi 28 derecede kalmazdı zannımca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı