R5 3400G Mini-ITX sistem tavsiyesi

Yani çocukların oynayacağı oyunlara bağlı ama çok ucacaklarini sanmıyorum. Bütçe belirtirseniz direkt öneri yapılabilir. @Sylveon
S2H Micro ATX bu arada, ITX kasaya sığmaz.

Arkadaşında dediği gibi siz en iyisi bir bütçe söyleyin ona göre önerilerimiz olur.

Böyle bir zamanda ve bu durumda durumda mini-ITX sistem biraz pahalıya gelebilir. Micro-ATX kasa olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Boy olarak biraz daha uzun ancak yine yeterince kompakt ve küçük bir kasa olan Deepcool Matrexx 30 ile mATX bir sistem daha ekonomik olacaktır. Yine de ITX olsun diyorsanız o şekilde de öneri yapayım.

Böyle bir zamanda ve bu durumda durumda mini-ITX sistem biraz pahalıya gelebilir. Micro-ATX kasa olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Boy olarak biraz daha uzun ancak yine yeterince kompakt ve küçük bir kasa olan Deepcool Matrexx 30 ile mATX bir sistem daha ekonomik olacaktır. Yine de ITX olsun diyorsanız o şekilde de öneri yapayım.
Hocam en küçük kasayı toplamamız lazım :) bu kasayada bi bakayım boyutları nasıl

122 TL aşıyor ama bence değer.

Ortalama B450 ITX anakartlar 1150-1200 lira civarında minimum.
Silverstone Sugo kasa ATX PSU desteği ile sizi SFX PSU masrafından kurtarabilir. Önü mesh olanı siyah renkte 500 liraya beyazı da 565 liraya bulunabiliyor.
Bunların yanında 120MM sıvı soğutma öneririm ortalama 550 lira civarında.
İşlemci Ryzen 3100 ya da 2600 koyabilirsiniz. 3100 950, 2600 1200 lira civarında, Ryzen 3600 fiyatları uçmuş bu arada.
RAM 16 GB için 600 lira diyelim.
Şimdi gelelim GPU'ya, 2250-2400 liraya 1660 Super alınabilir.
Bu sisteme ortalama 550-600W bir PSU için 400-450TL dersek 6750 liraya çıkar.
240GB SSD ile 7000 liraya tamamlanır.

Ama Silverstone Sugo kasa size uyar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı