Gayet yeterlidir. APU sistem kullanacağın için 400W sana yetecektir. Ayrıca eğer bilmiyorsan diye söylüyorum 16 GB RAM'i 8x2 şeklinde çift kanal olarak kullanırsan %50 performans artışı sağlayabilirsin.

Gayet yeterlidir. APU sistem kullanacağın için 400W sana yetecektir. Ayrıca eğer bilmiyorsan diye söylüyorum 16 GB RAM'i 8x2 şeklinde çift kanal olarak kullanırsan %50 performans artışı sağlayabilirsin.
Teşekkür ederim cevabın için acaba 300w e düşebilir miyiz merak ediyorum maliyeti düşük tutumak istiyorum bu aralar sıkıntılı dönemler ama pcyede ihtiyacım var

Teşekkür ederim cevabın için acaba 300w e düşebilir miyiz merak ediyorum maliyeti düşük tutumak istiyorum bu aralar sıkıntılı dönemler ama pcyede ihtiyacım var

Teşekkür ederim cevabın için acaba 300W e düşebilir miyiz merak ediyorum maliyeti düşük tutumak istiyorum bu aralar sıkıntılı dönemler ama PC'ye de ihtiyacım var

300W size sorun yaratır sistem parçalarına kaba bir hesap yaptım 324 watt enerji tüketiyor ayrıca ileride işlemciyi yükseltmek istemeniz gayet olası, bu yüzden 400W idealdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı