Sıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.C:\Windows\MEMORY.DMPdosya yolundakiMEMODY.dmpdosyasını sıkıştırıp bizimle paylaşın. Ek olarak yeni minidump oldukça da atmayı unutmayın. Sanırsam konuyu biraz devralıyorum. Muhtemelen sorununuzu donanımsal değil ise çözeceğiz.
MemorySıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Chipset driverı yanlış kurduğum için bu hataları alıyormuşum normal driverını kurunca düzeldi bir hata yok şuanlık.
Akşam eve geçtiğim zaman deneyeceğim. Birde hdmi vga dönüştürücü kullanıyorum zararı olmaz demi.Olabilir. Aynı model olsa bile uyumsuzluk çıkma ihtimali oluyor kit harici alınan belleklerde. Tekini çıkartıp kullanmayı deneyin bir süre.
Minidump’ta ramler kaç v da çalışıyor bakma şansınız varmı acaba. Şuan takılı olanlar 1.2 vDüşük bir ihtimal olsa da dönüştürücüden kaynaklı olabilir. Bellekleri teker teker test ettikten sonra onu da test edebilirsiniz dönüştürücü olmadan bağlayabileceğiniz bir ekran varsa.
Çok ilginç bir şekilde tek ram'de xmp açıkken fps artışı oldu çökme ,mavi ekran hatası almadım daha.XMP ile 1.35V, stok frekanslarda 1.2V. Bunun standartı böyle. Minidump'tan gözükmüyor sanırım, o kadar detayını bilmiyorum.
en kısa zamanda iade edip yenilerini alacağım. Önerebileceğiniz ram varmıdır?İlginç sayılmaz aslında. Uyumsuzluk var gibi bir anlama gelir bu. İade edip kit olarak bellek alma şansınız var mıdır?
2 gündür tek ram kullanıyorum daha demin mavi ekran vermeden kapandı.![]()
Adata XPG Spectrix D41 TUF Gaming RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16-DB41 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Spectrix D41 TUF Gaming RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16-DB41 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Veya bu daha iyi olur:
Adata XPG Spectrix D60G 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DT60 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG Spectrix D60G 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-DT60 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.