Sıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.C:\Windows\MEMORY.DMPdosya yolundakiMEMODY.dmpdosyasını sıkıştırıp bizimle paylaşın. Ek olarak yeni minidump oldukça da atmayı unutmayın. Sanırsam konuyu biraz devralıyorum. Muhtemelen sorununuzu donanımsal değil ise çözeceğiz.
MemorySıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Chipset driverı yanlış kurduğum için bu hataları alıyormuşum normal driverını kurunca düzeldi bir hata yok şuanlık.
Maalesef kritik yazmıyor."Olay Günlüğü"nde "Kritik" yazan kısımda bir şey var mı? Varsa görüntüsünü atar mısınız?
Hocam ben şimdi anakartıda iade edeceğim. İnternetteki araştırmalarıma göre bu sorunlar hep gigabyte anakartlarda oluyor.Sistem özelliklerim:
Ryzen 5 3500X.
MSI 1660 Super Gaming X.
Gigabyte B450 S2H V2.
Corsair 2x8GB 3200MHz CMK8GX4M1Z3200C16.
Corsair V550.
SanDisk Ultra 3D 500GB NVMe
Minidump
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Yükledim. Olay GörüntüleyicisiLütfen Olay Görüntüleyicisinden "Sistem" ve "Uygulama" kategorilerinin raporlarını paylaşın. Rehber aşağıda mevcut.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...www.technopat.net
C:\Windows\MEMORY.DMP dosya yolundaki MEMODY.dmp dosyasını sıkıştırıp bizimle paylaşın. Ek olarak yeni minidump oldukça da atmayı unutmayın. Sanırsam konuyu biraz devralıyorum. Muhtemelen sorununuzu donanımsal değil ise çözeceğiz.Sıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.C:\Windows\MEMORY.DMPdosya yolundakiMEMODY.dmpdosyasını sıkıştırıp bizimle paylaşın. Ek olarak yeni minidump oldukça da atmayı unutmayın. Sanırsam konuyu biraz devralıyorum. Muhtemelen sorununuzu donanımsal değil ise çözeceğiz.
MemorySıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Chipset driverı yanlış kurduğum için bu hataları alıyormuşum normal driverını kurunca düzeldi bir hata yok şuanlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.