R5 3500X sistemde oyunlarda görüntüde kırılma

oguzkvc

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler herkese bilgisayarımın özellikler aşağıdaki gibidir:
  • İşlemci R5 3500X.
  • Anakart ASUS Prime A520M-A
  • RAM Hyper X Fury 8x2 CL 16 3200 MHz.
  • Ekran kartı MSI 1660 Gaming X
  • Depolama alanı Samsung 970 EVO Plus.

Sorunum tam olarak şu daha önceki konularımda mavi ekran hatası alıyordum daha sonra BIOS güncellemesi yapıldı ve format atıldı mavi ekran sorunum şimdilik çözüldü fakat CS:GO ve FIFA 21 gibi oyunları tekrar yükledim bu sefer görüntüde oynarken kırılmalar yaşıyorum sebebini anlayamadım. Ekran kartı sürücüm güncel GeForce Experience'dan en son güncellemeyi yaptım. Ek olarak OneDrive kullanıyorum acaba oyunların dosyaları onlarla eşleştiği için mi diye düşündüm daha sonrasında OneDrive'ı sildim ama yine düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak daha önce mavi ekran yediğim zamanlarda bile oyunlarda kasma yaşamıyordum yüksek ayarlarda kırılma yaşamadım hiç şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gsync açmalısınız sanırım.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız FPS'i kısıtlamayı deneyin monitör hızınıza. Eğer oyunda öyle ayar yoksa V-Sync açın.

G-Sync açmalısınız sanırım.
Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız FPS'i kısıtlamayı deneyin monitör hızınıza. Eğer oyunda öyle ayar yoksa V-Sync açın.

Daha önce böyle bir duruma ihtiyaç duymamıştım aslında şöyle bir durum oldu gelecek arkadaşlarda bilgilensin Experience'dan en son güncellemeyi yaptığımda ekran 2-3 defa açılıp kapandı ve karıncaliyiydi ekrana görüntü gelmedi sadece karıncalı gösteriyordu sonradan düzeldi ama dediğim gibi ilk başta hiç böyle bir durum yaşamamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz farketmeden Gsync felan açıktır sürücü güncelleyince ayarlar sıfırlanmıştır. Nvidia ayarlarınızı tekrar kontrol edin. Tarif ettiğiniz şey ekran kartı sürücüsün0 güncellemiş gibi.

Masaüstü sağ tık nvidia denetim masası :)
Hocam foruma ya da google'a yazarsanız defalarca sorulmuştur zaten. Tek tek ayarları anlatmayalım şimdi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı