R5 3600 1080P'de besleyebileceği en yüksek ekran kartı

Hocam daha kaliteli işlemci takabildiğimi elbette tercih etmek isterim. Kasa ile PSU 2070 Super'i rahat taşıyabilecek olsun yeterli. Bütçe abartılmadığı sürece var. Ama Kasa ile PSU'ya 1500TL'de ayıramam tabii. Ne kadar az o kadar iyi, yeter ki sorun çıkarmasın, rahat taşısın sistemi. PSU'ya güvenebileyim. Bugün kasamın fanı bozuldu misal. Dandik kasa, daha 6 aylık kasanın fanı bozuldu.
Anlayamadım tam bütçe dediğim gibi vermemişsiniz fakat F/P olarak bu ikisinin güzel olduğunu düşünüyorum
Kasa:

PSU:
 
Google'dan dediğiniz teknolojiye baktım ama hiçbir şey anlamadım :D.
Bu teknoloji Ryzen 5. nesiller ile geldi fakat B550 kullanmak gerekiyor, DLSS gibi birşey fakat DLSS teknolojisi ekran kartlarında var S.A.M yani "Smart Access Memory" ise işlemcilerde var yazılımsal veya donanımsal olarak (yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum :D) çoğu oyunda FPS'yi yükseltiyor.
 
Bu teknoloji Ryzen 5. nesiller ile geldi fakat B550 kullanmak gerekiyor, DLSS gibi bir şey fakat DLSS teknolojisi ekran kartlarında var S. A. M yani "Smart Access Memory" ise işlemcilerde var yazılımsal veya donanımsal olarak (yazılımsal mı donanımsal mı bilmiyorum :D) çoğu oyunda FPS'yi yükseltiyor.

Anladım şimdi :D. O zaman almışken B550M almak daha mantıklı aynı fiyatlarda. Peki R5 3600'de de B550M ile kullanabiliyoruz değil mi bu teknolojiyi?
 
Bu anakart güzel fakat B550-B550m fiyatlarında, ileride Ryzen 7 3800X ve Ryzen 5 5600X felan takabilirsiniz fakat "Smart Access Memory" teknolojisini B450 bir anakartta kullanamazsınız.
Yanlış bilgi vermeyin. Ayrıca önerdiğiniz PSU ve kasa berbat.

 
Anladım şimdi :D. O zaman almışken B550M almak daha mantıklı aynı fiyatlarda. Peki R5 3600'de de B550M ile kullanabiliyoruz değil mi bu teknolojiyi?
Evet kullanabiliyoruz.
Yanlış bilgi vermeyin. Ayrıca önerdiğiniz PSU ve kasa berbat.

Geliyor diyorsun şu anda yok yani ben şimdi hangi anakartta var onu söylüyorum ayrıca kasa ve PSU'nun kötü olduğu kanıtına nereden vardın 80+ olmamasına mı yoksa markasına mı? Gamebooster'in en F/P kasalarından biridir ve ayrıca kullananlar memnun pöfür pöfür hava alıyor kasa ve sorunu yok bu kasanın markasına bakıp konuşmak anca Technopat üyelerine ait bir davranıştır, PSU 12V üzerinden 700w gibi yüksek bir güç veriyor ve korumaları da 4-5 tane ve kaliteli.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı