- Makaleler
- 2
Arkadaşlar 8 GHz inanın PUBG'de 144 FPS'den 250'lere çıktı inanılmaz bir olay kuru buz ile yaptım bunu sıcaklıklar maksimum 70 (!)
AMD kötü diyenler, hey hey neredesiniz? İşte size kanıt! İşlemcim 8 GHz'e çıktı!
Eki Görüntüle 592800
Ben AMD işlemcileri şeye benzetiyorum. Hani şu dandik oyun fareleri olur, ışıklandırması çok iyidir lakin sensörleri berbattır. İşte AMD işlemcilerin çoğu için aynen böyle düşünüyorum.
Bari bütün sırrı bozayımAMD kötü diyenler, hey hey neredesiniz? İşte size kanıt! İşlemcim 8 GHz'e çıktı!
Eki Görüntüle 592800
Intel kaç dolar ödedi hocam?Ben AMD işlemcileri şeye benzetiyorum. Hani şu dandik oyun fareleri olur, ışıklandırması çok iyidir lakin sensörleri berbattır. İşte AMD işlemcilerin çoğu için aynen böyle düşünüyorum.
Bence dediği şeyin tersi olmalı. Intel bu saatten sonra ancak ışıklı ama düzgün sensörleri olmayan mouse olurBan yemeyeceğimi bilsem, sana öyle bir şey derdim ki dandik fareleri severdin.
Yazık cidden yazık, hiç mi gidip biraz araştırmadınız? (aMd IsıNIyoR mOruK) Kafasındasın belli..
Terbiyeli koşullar altında söyleyebilirsin ya da susarsın. Ki AMD ısınıyor demedim, o kafadasın demişsin ve hayır değilim. Ekran kartı olarak AMD beğeniyorum. İşlemci diyorum orada. Dikkatli okumak lazım,saptırmamak lazım.Peki ya o yük nedir öyle, aklıma montaj gelmedi değil ha
Ban yemeyeceğimi bilsem, sana öyle bir şey derdim ki dandik fareleri severdin.
Yazık cidden yazık, hiç mi gidip biraz araştırmadınız? (aMd IsıNIyoR mOruK) Kafasındasın belli..
O senin dandik fare olarak gördüğün firma, Intel gibi 4/8 çok iyi diyen bir firmayı adam edip şu anda rekabeti kızıştırdı. Ancak siz Intel severlere asla yaranamadı, neden mi? Çünkü siz sadece FPS'e bakarsınız, FPS yüksek ise en iyisi odur![]()
FX 9590'ın hayvan gibi O.C. kapasitesini aşan ilk kişilerdensiniz, hem de Ryzen bir işlemci ile! Lisa Su ablamız ile iletişime geçin!Ben eskiden bilenler bilir, 12 GHz yapmıştım. Hoş olaylar bunlar arkadaşlar!
Everest! Tam anlamıyla bundan farksız, 10100'ün fiyatına bakar mısın? O nedir öyle, 10. nesilin en kötü işlemcisi bile 1200-1300 TL. AMD'ye bak, çatır çatır 1300 TL'ye 6/12 işlemci veriyor.Bence dediği şeyin tersi olmalı. Intel bu saatten sonra ancak ışıklı ama düzgün sensörleri olmayan mouse olur![]()
AMD kötü diyenler, hey hey neredesiniz? İşte size kanıt! İşlemcim 8 GHz'e çıktı!
Eki Görüntüle 592800
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.