R5 3600 90+ sıcaklık

@Mustafa Karakoç

Isıyla birlikte performansta düşüyor. Ama soğutucunuz yoksa bu havalarda güvenli kullanım hepsinden önce gelir. Soğutucu alacağınız zaman konu açarsanız yardımcı olunur.

Core performans Boost ile ciddi değerlerde performans kaybı yaşıyor muyuz o kadar? Evet almayı düşünüyorum fakat tüm paramı bu sisteme harcadım biraz sürecek almam bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

@Mustafa Karakoç

Boost edemiyorsunuz. Standart bir işlemci görevini görüyor. Tabii ekran kartınızı bilmiyorum. Ama 350-400TL'ye bu soğutma işini kapatırsınız.

Hocam bu sorun AMD genelinde var sanırım, tek bir AMD ekran kartlarında oluyor sanıyordum, işlemcilerde nasıl olabiliyor böyle bir ısınma? Hayır mantıken AMD ekran kartları daha çok ısınması gerekmiyor mu?

Hocam bu sorun AMD genelinde var sanırım, tek bir AMD ekran kartlarında oluyor sanıyordum, işlemcilerde nasıl olabiliyor böyle bir ısınma? Hayır mantıken AMD ekran kartları daha çok ısınması gerekmiyor mu?

AMD böyle bir işlemciye nasıl bu soğutucuyu koyuyor ben de anlamış değilim açıkçası.

Kamuspotu AMD almayın falan (!)

AMD performans açısından güçlü fakat, iş soğutmaya gelince :D
bu videodaki gibi oluyor maalesef :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı