R5 3600 BIOS'ta 55 derece

Hocam bir de NZXT camden bakıyorum doğrudur değil mi?
O programi kullandım ben AIDA64 ile aynı sıcaklık değerlerini veriyordu. Doğrudur.
Core Performance Boost kaparsan sıcaklıklar baya bir düşer performansa aşırı bir kayıp olarak yansımaz en azından oyun açısından. Kapamak istemezsen de kule tipi soğutucu şart ben de alacağım.
120mm sıvı soğutması var hocam zaten. Kule tipi ile aynı etkiyi yapmıyor mudur?

O programi kullandım ben AIDA64 ile aynı sıcaklık değerlerini veriyordu. Doğrudur.

120mm sıvı soğutması var hocam zaten. Kule tipi ile aynı etkiyi yapmıyor mudur?

Görmemişim sıvı soğutma detayını. Aynı etkiyi yapıyor olması lazım. BIOS'da 55 derece aşırı yüksek bir sıcaklık değil zaten ben o sıcaklığı daha da düşürmek isterse diye öyle yazmıştım da biraz yanlış anlamışım olayı :D

Core performance Boost kaparsan sıcaklıklar bayağı bir düşer performansa aşırı bir kayıp olarak yansımaz en azından oyun açısından. Kapamak istemezsen de kule tipi soğutucu şart ben de alacağım.

Hocam anakartım ASUS Prime B450M-K nasıl kapanır bilmiyorum ayrıca kapattığımda yan etkisi vb. olur mu?

Hocam anakartım ASUS Prime B450M-K nasıl kapanır bilmiyorum ayrıca kapattığımda yan etkisi vb. olur mu?

Oyunlarda 62 dereceyi geçmiyorsa kapatmana gerek yok. CPB kapatılmadığında stok fan ile 85 derecelere kadar çıkartıyor işlemciyi.. Bu arada benimki de BIOS ekranında 50 derece civarlarında ama sende sıvı soğutma var belki de BIOS ekranında yanlış ölçülüyordur..

Gerek yok hocam kapatmana sıvı sogutucun var. Hiç sorun olmaz. O kapatma islemini islemcini kendi kutusundan cıkan stok fanı zayıf olduğu icin yapiyorlar.
Size gerekmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı