R5 3600 CPB açık vs CPB kapalı

Sıcaklıklar ile sorunum yok aslında r7 3800x kullanıyorum CPB Açık iken fan (wraith prism ) aragaz veriyor sanki devir artıyor düşüyor artıyor düşüyor bende kapattım bir eksikliğini göremedim fan devri stabil ve sessiz serin çalışıyor adamlar öyle bir yapmış ki sanki CPB istiyorsan bile sıvı soğutucu al diyorlar sanki.

Sıcaklıklar ile sorunum yok aslında r7 3800x kullanıyorum CPB Açık iken fan (wraith prism ) aragaz veriyor sanki devir artıyor düşüyor artıyor düşüyor bende kapattım bir eksikliğini göremedim fan devri stabil ve sessiz serin çalışıyor adamlar öyle bir yapmış ki sanki CPB istiyorsan bile sıvı soğutucu al diyorlar sanki.
Aynı olayı stok fanla yaşıyorum çok agresifler rahat durmuyorlar.

Aynı olayı stok fanla yaşıyorum çok agresifler rahat durmuyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen bu şekil çalışıyor CPB açık iken soğutucu.

Yükte kaç derece veriyor? Özellikle Ryzen Master testinde?
Hocam uzun zamandır test etmiyorum sabah yükte ne kadar çalıştığını atsam olur mu?
Kusura bakmayın.
Veya Stress test yeterli mi AIDA 64'ün?

Hocam uzun zamandır test etmiyorum sabah yükte ne kadar çalıştığını atsam olur mu?
Kusura bakmayın.
Hiç acelesi yok. Sen ne zaman istersen:) AMD Ryzen Master indir onunla test et ve gözlemle değerleri. Bazıları onun daha doğru sonuçlar verdiğini söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen bu şekil çalışıyor CPB açık iken soğutucu.

Şu an benim CPB kapalı anca biraz susmaya başladı bazen bir yükseliyor sonra yine sakinleşiyor. Stok fan olduğundan da çok hissediyoruz iyi bir soğutucuda hissediceğimi düşünmüyorum.

Şu an benim CPB kapalı anca biraz susmaya başladı bazen bir yükseliyor sonra yine sakinleşiyor. Stok fan olduğundan da çok hissediyoruz iyi bir soğutucuda hissediceğimi düşünmüyorum.
Kesinlikle güzel bir kule tipi soğutucuyla öyle bir dert olmayacaktır kasamda sıvı soğutma için yer yok mecburen idare ediyoruz.

Kusura bakmayın.
Veya Stress test yeterli mi AIDA 64'ün?
Aynı kasayı farklı bir sistemle kullanıyorum. Kasanın önünü açık kullanıyorum ısı değerleri baya farkediyor. Arctic soğutum olmasına rağmen açık kullanıyorum. Ekran kartı ısısı falanda düştü.
kasamda sıvı soğutma için yer yok mecburen idare ediyoruz.
Üst kısma takabiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı