R5 3600 GTX 1050 Ti BF 1'de kaç FPS alır?

Sayın moderatör kafanıza göre neden mesajımı siliyorsunuz? Terbiyesizlik yapmayın. Ben o mesajı yazmak için zaman ve emek harcamışım, beyefendi gelmiş yanlışını düzeltmiş, içinde kendisini eleştirdiğim konuları yazdığım mesajı silmiş. Tiran mısınız siz? Ne demek kendini düzeltip mesajı silmek? @Recep Baltaş konuya el atmanız mümkün müdür?
 
Tavrınıza bakılacak olunursa terbiyesizliği yapan burada ben değilim. Konu bitmiş, gitmiş. Siz hâlâ Ryzen 5 1600 B2 hakkında benim için yorum yaparak konuyu uzatıyorsunuz. Kaldı ki konu sahibi de bana hak vermiş. 1600 B2 hakkında 3600'e çok yakın demeniz de apayrı bir konu zaten.
 
@tristessehivernale Konu ne olursa olsun, uğraşıp yorum yazmış birinin yorumunu silme gibi bir lüksünüz yok. Hakaret içermiyorsa ve kışkırtma içermiyorsa silmemelisiniz. Bu hakkı nereden buluyorsunuz? Yanlış bilgilendirme varsa bunu mesajın üstünde gösterirsin. Hakaret veya kışkırtma olmayan bir yorumu silme gibi bir hakkınız yok. Konuyu uzatıyorsunuz diye bir bahane de olamaz... Kınıyorum gerçekten seni.

@Recep Baltaş Umarım ilgilenirsiniz hocam. Benim bildiğim kadarıyla hakaret ve kışkırtma gibi şeyler kullanmayan kişilerin yorum yapma hakkı var. Yanlış bir bilgilendirme içerdiğini düşünen varsa raporlar. Moderatörler de gereğini yapıp -Yanlış Bilgilendirme- etiketini koyar.
 
Dostum, konu çerçevesinde atılan bir mesajı gereksiz mesaj diye nitelendiremezsin. O halde BF1 hakkında açılmış bir konuda yazdığım cevapa yorum yapma hakkınız yok. Ben bir tavsiyede bulunuyorum, dönüp tavsiyemi çürütmeye çalışıyorsunuz. Affedersiniz ama siz bu hakları nereden buluyorsunuz? Eğer sizin kendi fikirleriniz savunma hakkınız varsa bu konu içerisinde, bir başkasının da bu konuda hakkı var. Bu konuşmadan haklı çıkamazsınız kusura bakmayın. Bütün konu incelense dediklerimin doğru olduğunu herkes anlar. Bir konu hakkında herkes yorum yapabilir. Sonuçta burada hepimiz konuyu açan kişiye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Herkesin fikri bir değil. Sen işlemciyi yükseltmesinin yeterli olduğu söylersin. Ben işlemci ve ekran kartını beraber upgrade etmesini öneririm. Bence bu konuda sizin yapmaya çalıştığınız tek şey, bütün konu boyunca haklı çıkmak.

İyi forumlar.
 
@cortex47 Olay nedir hocam? Konu ile ilgili yazan moderatör ile ilgili bir sorun mu?

Hocam dediğiniz gibi kendisini eleştirdim, size karşı tutumunu eleştirdim, yazım hatasını gösterdim. Hatayı düzeltip mesajımı silmiş. Yazım hatasından uyarı aldı mı? Sanmıyorum. Biz en ufak bir hatada bile alırken moderatörlerin (ki hata tespitini kendileri yapıyorlar) bu konuda imtiyazlı olması düpedüz haksızlıktır.
 
Tavrınıza bakılacak olunursa terbiyesizliği yapan burada ben değilim. Konu bitmiş, gitmiş. Siz hâlâ Ryzen 5 1600 B2 hakkında benim için yorum yaparak konuyu uzatıyorsunuz. Kaldı ki konu sahibi de bana hak vermiş. 1600 B2 hakkında 3600'e çok yakın demeniz de apayrı bir konu zaten.

Ne terbiyesizliğimi gördünüz? Konu size göre bitmiş, konu sahibi bilmediği için yazmış, yardımcı olunmaya çalışılmış, siz yardımcı olmak isteyenlere çıkışmışsınız, konu sahibi size soru sorunca konu mu kapanmış oluyor? Ayrıca 1600 12nm testlerini izleyin bilgilerinizi tazeleyin. Zaten yakın dedim. 3600 tabii daha iyi bir işlemci. Ama burada konu sahibinin ekonomik durumunu da göz önünde bulundurmuş arkadaş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı