R5 3600 + GTX 1650 Super ikilisi nasıl olur?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda işlemci ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum. İşlemci olarak ileriyi de düşünerek R5 3600 almak istiyorum. Ekran kartında ise şu anda GTX 1650S modelini düşünüyorum. İşlemci ekran kartına göre daha güçlü kalacağı için bir sorun çıkarır mı? Bir de gelecekte ekran kartını değiştirmek istediğimde tabii şu anda ki ekran kartları içinden hangi ekran kartına kadar takarsam rahat besler?

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda işlemci ve ekran kartımı değiştirmek istiyorum. İşlemci olarak ileriyi de düşünerek R5 3600 almak istiyorum. Ekran kartında ise şu anda GTX 1650S modelini düşünüyorum. İşlemci ekran kartına göre daha güçlü kalacağı için bir sorun çıkarır mı? Bir de gelecekte ekran kartını değiştirmek istediğimde tabii şu anda ki ekran kartları içinden hangi ekran kartına kadar takarsam rahat besler?
Hocam 3600 yerine 1600 AF'de takabilirsin. 3600 o ekran kartına göre çok güçlü bir işlemci.

Hocam 3600 yerine 1600 AF'de takabilirsin. 3600 o ekran kartına göre çok güçlü bir işlemci.
Adam 'ileriyide düşünerek' demiş siz adama 1600 AF önermişsiniz
Anakartınız nedir ?

Anakartınız nedir ?
Asus Prime A320M-E
Giriş seviye bir anakart ama bir kaç ay sonra değiştireceğim yeni bütçe açınca.
Hayır çıkartmaz ama 3600 alıp mevcut ekran kartınızla idare edip ekran kartı yükseltmesini ileride yapmanız daha mantıklı olur bence?
Mevcut sisteminiz nedir?
R3 2200G
GTX 1050Tİ
8GB 2666 MHZ CL 15
Asus Prime A320M-E anakart

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı