Benim kullandığım sisteme çok yakın bir sistem oluşturmuşsunuzKendi kullandığım MSI B450 Tomahawk MAX 4133mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart'ı öneririm. B450 anakartlar arasında VRM kalitesi ve soğutma bakımından en iyi anakartlardan biridir. BIOS güncellemesi gerek kalmadan Ryzen 3600 ile kullanabilirsiniz.
Sistemden de ekran kartından da son derece memnunum. 5700 XT'yi 1080P'de kullanıyorum, kullanamazsınız diye bir şey yok zaten. 144 veya 165 Hz bir monitör ile sıkıntısız kullanırsınız.Çoğu kişi o anakartı öneriyor, yüksek ihtimalle ben de tercih edeceğim. Sisteminizden ve ekran kartınızdan memnun musunuz? Parçaları yakın zamanda sipaiş vermeyi düşünüyorum. Ayrıca, monitöre fazla bir bütçem yok 1080p monitörde 5700 xt sorun yaşatır mı?
Sistemden de ekran kartından da son derece memnunum. 5700 XT'yi 1080P'de kullanıyorum, kullanamazsınız diye bir şey yok zaten. 144 veya 165 Hz bir monitör ile sıkıntısız kullanırsınız.
Ekran kartının burada bir konusu da mevcut belki incelemek istersiniz: Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri - Technopat Sosyal
Sinerji güvenilir.
Farka değmez bence 3600 alın diğer parçaları yükseltirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.