R5 3600 için anakart önerisi

Xouwei

Kilopat
Bu sisteme en uygun ve F/P açısından hangi anakartı tercih etmeliyim? Kasa ve 550W PSU yeterli midir?
Sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun için topluyorsan m2 SSD ye gerek yok sana ekstra 1 2 sn kazandıracak o da yükleme ekranlarında ekstra vereceğin parayı kasaya yatırıp daha kaliteli ürün alabilirsin.
PSU yu bence minimum 600 650w almanda fayda var ileride upgrade yaptığında ekstra masrfa yol açmamış olursun.
coolermaster mb511 modeli daha iyidirdir ön paneli mesh olması ekstra avantajdır.

Benim kullandığım sisteme çok yakın bir sistem oluşturmuşsunuz :) Kendi kullandığım MSI B450 Tomahawk MAX 4133mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart'ı öneririm. B450 anakartlar arasında VRM kalitesi ve soğutma bakımından en iyi anakartlardan biridir. BIOS güncellemesi gerek kalmadan Ryzen 3600 ile kullanabilirsiniz.

Çoğu kişi o anakartı öneriyor, yüksek ihtimalle ben de tercih edeceğim. Sisteminizden ve ekran kartınızdan memnun musunuz? Parçaları yakın zamanda sipaiş vermeyi düşünüyorum. Ayrıca, monitöre fazla bir bütçem yok 1080p monitörde 5700 xt sorun yaşatır mı?
Benim kullandığım sisteme çok yakın bir sistem oluşturmuşsunuz :) Kendi kullandığım MSI B450 Tomahawk MAX 4133mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart'ı öneririm. B450 anakartlar arasında VRM kalitesi ve soğutma bakımından en iyi anakartlardan biridir. BIOS güncellemesi gerek kalmadan Ryzen 3600 ile kullanabilirsiniz.

Çoğu kişi o anakartı öneriyor, yüksek ihtimalle ben de tercih edeceğim. Sisteminizden ve ekran kartınızdan memnun musunuz? Parçaları yakın zamanda sipaiş vermeyi düşünüyorum. Ayrıca, monitöre fazla bir bütçem yok 1080p monitörde 5700 xt sorun yaşatır mı?
Sistemden de ekran kartından da son derece memnunum. 5700 XT'yi 1080P'de kullanıyorum, kullanamazsınız diye bir şey yok zaten. 144 veya 165 Hz bir monitör ile sıkıntısız kullanırsınız.
Ekran kartının burada bir konusu da mevcut belki incelemek istersiniz: Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri - Technopat Sosyal

Sistemden de ekran kartından da son derece memnunum. 5700 XT'yi 1080P'de kullanıyorum, kullanamazsınız diye bir şey yok zaten. 144 veya 165 Hz bir monitör ile sıkıntısız kullanırsınız.
Ekran kartının burada bir konusu da mevcut belki incelemek istersiniz: Sapphire RX 5700 XT Pulse Kutu Açılış, İnceleme ve Oyun Testleri - Technopat Sosyal

Sizce 3600x'e 300-400tl daha fazla vermeye gerek var mı? Son olarak sinerji sitesi güvenilir midir, ekran kartı çoğu yerde 3300 civarında bu sitede 3030tl'ye satılıyor. Parçaları tek tek indirim kovalayarak almayı düşünüyorum çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı