Merhaba, dostlarım gelecekte Ryzen 5000 serisinde kullanacağım fakat şu an Ryzen 5 3600'e takacağım. Fiyat performans bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Kasa markasız çin üretimli ismi olsa bende yazıcam ama 240 mm olucak sıvı soğutmaHocam ben anlamıyorum bu işlerden ama kasanızı belirtmekte fayda var. Her sıvı soğutma her kasaya uymuyor. Bilen arkadaşlar için kolaylık olur.
Merhaba, dostlarım gelecekte Ryzen 5000 serisinde kullanacağım fakat şu an Ryzen 5 3600'e takacağım. Fiyat performans bir sıvı soğutmaya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Nasıl yani 5900X e sıvı soğutmaya gerek yok mu diyorsunuz şuan =?Anlamıyorum ben bu insanları. Hocam bu işlemcilere gerek yok sıvı soğutmaya. Sıvı soğutmaya paranız varsa, elinizdeki işlemciyi satıp üstüne sıvı soğutma alacak parayı (2000-2500 TL) koyup
AMD Ryzen 7 PRO 4750G Processor 7nm 3.6Ghz 8 cores 16 Threads Processor + Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 7 PRO 4750G Processor 7nm 3.6Ghz 8 cores 16 Threads Processor + Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Bunları alabilirsiniz.
SE-214-XT yeter o işlemcilere hatta bütçe yoksa ondan ucuz bir fan bile işe yarar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.