Fake stats yapan siteye göre söyledim sanırsam. Ama gpu odaklı oyunlarda işlemci besleyemez ekran kartını. Ve sıkıntıdan kastığım ise işlemci ısınır.Ryzen 5 3600, Ryzen 5 5500 ayarinda bir islemci. 5500 ün ucu ucuna yettigini dusunursek darbogaz yapsa bile fazla hissettirmeyecegini dusunuyorum.
Neye göre yüzde 30? O tarz hesaplamalar yapan siteler fake stats veriyor.
Arkadaşlar soru belli ileride Ryzen 5 5600'e yükseltebilirim. Ve darboğaz olsa bilse sıkıntı çıkarır mı?
Hocam, o sitelerden bakıyorsanız yanlış yoldasınız. Dediğiniz sorunlardan hiçbiri yaşanmaz. İyi sosyaller.Arkadaşlar hatalı bilgi vermedim sanırsam. R5 3600 ile ARCB580 gayette darboğaz yapar + uzun süreli kullanımda çok sıcak çalışır işlemci.
Yüzde 30 civarı dar boğaz var.
Açıkçası oyun oynayacaksanız tam verim alamaz, ısı problemleri yaşarsınız gündelikte gayet rahat kullanırsınız.Arkadaşlar soru belli ileride Ryzen 5 5600'e yükseltebilirim. Ve darboğaz olsa bilse sıkıntı çıkarır mı?
Fake stats yapan siteye göre söyledim sanırsam. Ama GPU odaklı oyunlarda işlemci besleyemez ekran kartını. Ve sıkıntıdan kastığım ise işlemci ısınır.
Siz de bu yoldan devam hocam lütfen.Hocam, o sitelerden bakıyorsanız yanlış yoldasınız. Dediğiniz sorunlardan hiçbiri yaşanmaz. İyi sosyaller.
Ben fazla yüklenince ısınır sanmıştım. Kibarca ve nazikçe, öbür arkadaşlar gibi yanlış bilgi veren kişi görünce ufo görmüş gibi saldırmadığınız için teşekkürler.Hocam besleyemediği zaman ne olur işlemci güç veremez. İşlemci güç veremeyince işlemci ısınmaz zaten.
Açıkçası oyun oynayacaksanız tam verim alamaz, ısı problemleri yaşarsınız gündelikte gayet rahat kullanırsınız.
Ben fazla yüklenince ısınır sanmıştım. Kibarca ve nazikçe, öbür arkadaşlar gibi yanlış bilgi veren kişi görünce UFO görmüş gibi saldırmadığınız için teşekkürler.
Darboğaz çok pis olur. Sıkıntı çıkarır uzun zamanlı kullanımda.
Darboğaz çok pis olur. Sıkıntı çıkarır uzun zamanlı kullanımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.