Ya da RX 6600 sıfır alıp bu işlemcimle kullanmam daha mı mantıklı.
RX6600 alıp kullanabilirsiniz hocam. Ama ARCB580'i kullanmak istiyorsanız optimizasyon ve driver sorunları var kartın.Ryzen 5 3600'ü satıp biraz ekleyip Ryzen 5 5600G alıp onunla birkaç ay idare ettikten sonra B580 alsam?
Ya da RX 6600 sıfır alıp bu işlemcimle kullanmam daha mı mantıklı.
RX6600 alıp kullanabilirsiniz hocam. Ama arcb580'i kullanmak istiyorsanız optimizasyon ve driver sorunları var kartın.
RX6600 alıp kullanabilirsiniz hocam. Ama arcb580'i kullanmak istiyorsanız optimizasyon ve driver sorunları var kartın.
Aynısını dedim ya hocam niye yinelediniz?Daha yeni bir kart. Yavaş yavaş oturuyor. Arc A750 faciasından sonra iyi bile denebilir.
Mesela 4060 ile 200 FPS alacağın oyunda 40 50 falan alıyorsun. Ayrıca intel ekran kartı sektöründe çok yeni.O sorunlar olsa ne olurki oyundanmiı atar mesela?
O sorunlar olsa ne olurki oyundanmiı atar mesela?
Aynısını dedim ya hocam niye yinelediniz?
E hocam nasıl A750'den bahsettiniz? A750 faciasından sonra iyi olan bir kart demişsiniz?Kartı tam performans kullanamazsınız. Ancak oturmaya başladı kart. 12 VRAM olması da tam kıvamında yapıyor.
Aynısı değil hocam. Ben Arc A750'den bahsettim. Bir de siz sorun olarak bahsetmişsiniz ben de sorun olmadığını söylemişim.
E hocam nasıl A750'den bahsettiniz? A750 faciasından sonra iyi olan bir kart demişsiniz?
Ben ''İyi bir kart'' diyerek A750'den bahsettiniz sanmıştım farklı kartlardan bahsettik derken, iyi olan kart B580'mi?Hocam A750 faciasından sonra iyi bir kart demişim. Cümlede A750 geçmesi ondan bahsetmişim demek değil mi?
Ben "iyi bir kart" diyerek A750'den bahsettiniz sanmıştım farklı kartlardan bahsettik derken, iyi olan kart B580'mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.