Ben R5 3600 işlemcili bir bilgisayar aldım. Isınma problemi oluyor diyorlar, doğru mudur?
Daha açmadım PC'yi monitör gelmedi onu bekliyorum.
Daha açmadım PC'yi monitör gelmedi onu bekliyorum.
Son düzenleme:
Stok soğutucuyla ısınmadığı söyleniyor ayrıca kasanızın hava akışının iyi olmasıda önemli bir etken kötüyse ısınabilir.
Biraz ısınacaktır. CBP kapatırsanız fazla ısınmaz.
Hocam bende aldım aynı işlemciden kasamıda biraz önce kurdum monitörümü bekliyorum. Kasamın önünde 3 fan var CPB'yi kapamazsam ısınır mı? Kilit sıcaklık değeri nedir? CPB'yi kapatınca performansta ne kadar düşüş olur?
Biraz düşüş olacaktır ancak bence kapatın. Soğutucu alınca açarsınız. Stok soğutucuyla gerçekten ısınıyor o ayar açıkken. Ömrünü azaltmasın.Onu kapatınca performansı çok düşer diyorlar doğru mu acaba?
Hocam bende aldım aynı işlemciden kasamıda biraz önce kurdum monitörümü bekliyorum. Kasamın önünde 3 fan var CPB'yi kapamazsam ısınır mı? Kilit sıcaklık değeri nedir? CPB'yi kapatınca performansta ne kadar düşüş olur?
Aradaki farkı oyunlarda CPB açık ve CPB değeri kapalı olarak deneyebilirsiniz. Kapamazsanız ısınır. Siz oyun içi bir test edin ve sıcaklıkların belirtin.Hocam bende aldım aynı işlemciden kasamıda biraz önce kurdum monitörümü bekliyorum. Kasamın önünde 3 fan var CPB'yi kapamazsam ısınır mı? Kilit ısı değeri nedir? CPB'yi kapatınca performansta ne kadar düşüş olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.