Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Ben Ryzen 5 3600 kullanıyorum, bildiğiniz gibi bu işlemcide gereksiz ısınma mevcut. 95-98 dereceleri görüyor oyun oynarken. Neler yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Arkadaşlar, merhaba. Ben Ryzen 5 3600 kullanıyorum, bildiğiniz gibi bu işlemcide gereksiz ısınma mevcut. 95-98 dereceleri görüyor oyun oynarken. Neler yapmam gerek?
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.137 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #2 Soğutucu alman gerek. Artı 0 Eksi
villainkedi Femtopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 ben ryzen 5 3600x kullanıyorum stok fanla beraber oyunlarda 55 52 dereceyi geçmiyor masaüstü işlemcini fanını sök tak felanmı yaptın yanlış monta etmiş olabilirsin yada bozuluyor olabilir Artı 0 Eksi
ben ryzen 5 3600x kullanıyorum stok fanla beraber oyunlarda 55 52 dereceyi geçmiyor masaüstü işlemcini fanını sök tak felanmı yaptın yanlış monta etmiş olabilirsin yada bozuluyor olabilir
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.619 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 29 Ağustos 2021 #4 Çok detay vermişşiniz(!). En son ne zaman termal macun yenilediniz? Stok fan mı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
T TeknolojikOyuncu Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 486 29 Ağustos 2021 #5 Undervolt diyorlar. Yani işlemciye bu kadar çalışmana gerek yok diyorsun, oda daha az ısınıyor. Artı 0 Eksi
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 29 Ağustos 2021 #6 Üfleyerek mi soğutuyorsunuz hocam? 100 olabilir mi ki? İşlemcinin sınırı 96°. Frekans düşürüyor mu? Kendini kapatıyor mu? Artı 0 Eksi
Üfleyerek mi soğutuyorsunuz hocam? 100 olabilir mi ki? İşlemcinin sınırı 96°. Frekans düşürüyor mu? Kendini kapatıyor mu?
H hoscakal41 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #7 COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şuan indirimde şiddetle tavsiye ediyorum 2 gündür takip etmediğim site kalmadı Artı 0 Eksi
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 2x120mm RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şuan indirimde şiddetle tavsiye ediyorum 2 gündür takip etmediğim site kalmadı
Efe Buluş Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #8 termal macun değişikliği yapmak ve kaliteli bir soğutucu almak çözücektir iyi günler dilerim. Artı 0 Eksi
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #9 Tekin Alakuş dedi: Çok detay vermişşiniz(!). En son ne zaman termal macun yenilediniz? Stok fan mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... stok fan, termal macunu 4 ay önce yeniledim DarkReader dedi: Üfleyerek mi soğutuyorsunuz hocam? 100 olabilir mi ki? İşlemcinin sınırı 96°. Frekans düşürüyor mu? Kendini kapatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde gördüm diğer kullanıcılarda bu sorundan müzdarip o yüzden ucuz soğutucu veya nasıl bir yol izleyebilirim onun için bu konuyu açtım. TeknolojikOyuncu dedi: Undervolt diyorlar. Yani işlemciye bu kadar çalışmana gerek yok diyorsun, oda daha az ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaptım ancak oyunlarda FPS kaybına yol açtı özellikle Valorant'ta, o yüzden geri almak zorunda kaldım. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Çok detay vermişşiniz(!). En son ne zaman termal macun yenilediniz? Stok fan mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... stok fan, termal macunu 4 ay önce yeniledim DarkReader dedi: Üfleyerek mi soğutuyorsunuz hocam? 100 olabilir mi ki? İşlemcinin sınırı 96°. Frekans düşürüyor mu? Kendini kapatıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu yerde gördüm diğer kullanıcılarda bu sorundan müzdarip o yüzden ucuz soğutucu veya nasıl bir yol izleyebilirim onun için bu konuyu açtım. TeknolojikOyuncu dedi: Undervolt diyorlar. Yani işlemciye bu kadar çalışmana gerek yok diyorsun, oda daha az ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu yaptım ancak oyunlarda FPS kaybına yol açtı özellikle Valorant'ta, o yüzden geri almak zorunda kaldım.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #10 1-termal macun yenileyin. 2-fanı tam otutturun. 3-yanlış ölçüm olabilir tekrar deneyin. Artı 0 Eksi