Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, merhaba. Ben Ryzen 5 3600 kullanıyorum, bildiğiniz gibi bu işlemcide gereksiz ısınma mevcut. 95-98 dereceleri görüyor oyun oynarken. Neler yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2021
Arkadaşlar, merhaba. Ben Ryzen 5 3600 kullanıyorum, bildiğiniz gibi bu işlemcide gereksiz ısınma mevcut. 95-98 dereceleri görüyor oyun oynarken. Neler yapmam gerek?
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #11 AMD Ryzen Master Pro'da UV yapabilirsin 1.15v 4.2Gz ile sıcaklığını düşürebilirsin. Artı 0 Eksi
Emircanazik Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Ağustos 2021 #12 Hocam bende de aynı sorun vardı oyunda işlemcim 100 dereceye çıkıyordu ama stok soğutucudan kurtulup yeni bir soğtucu alnca işlemim çözüldü. Artı 0 Eksi
Hocam bende de aynı sorun vardı oyunda işlemcim 100 dereceye çıkıyordu ama stok soğutucudan kurtulup yeni bir soğtucu alnca işlemim çözüldü.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #13 Sinan Engin v1 dedi: 1-termal macun yenileyin. 2-fanı tam otutturun. 3-yanlış ölçüm olabilir tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yanlış ölçüm değil, fan tam oturtulu, termal macunu yenileceğim. Ölçüm için oyun esnasında MSI Afterburner kullanıyorum. Mactavishgg dedi: AMD Ryzen Master Pro'da UV yapabilirsin 1.15v 4.2gz ile sıcaklığını düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz mı? Artı 0 Eksi
Sinan Engin v1 dedi: 1-termal macun yenileyin. 2-fanı tam otutturun. 3-yanlış ölçüm olabilir tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yanlış ölçüm değil, fan tam oturtulu, termal macunu yenileceğim. Ölçüm için oyun esnasında MSI Afterburner kullanıyorum. Mactavishgg dedi: AMD Ryzen Master Pro'da UV yapabilirsin 1.15v 4.2gz ile sıcaklığını düşürebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz mı?
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #14 Zerolite dedi: Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kocam her seferine BIOS'a girmektense Ryzen Master daha avantajlı. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kocam her seferine BIOS'a girmektense Ryzen Master daha avantajlı.
KS KS Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.662 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #15 EfeKanagül dedi: Kocam her seferine BIOS'a girmektense Ryzen Master daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Biostan ayar yapınca bios'u sifirlamazsan gitmiyor. Artı 0 Eksi
EfeKanagül dedi: Kocam her seferine BIOS'a girmektense Ryzen Master daha avantajlı. Genişletmek için tıkla... Biostan ayar yapınca bios'u sifirlamazsan gitmiyor.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.242 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #16 Hocam doğru ama ayarı en stabil şekilde bulup, BIOS'u girmek daha iyi olur diye düşünüyorum. @Zerolite Artı 0 Eksi
Hocam doğru ama ayarı en stabil şekilde bulup, BIOS'u girmek daha iyi olur diye düşünüyorum. @Zerolite
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #17 Zerolite dedi: Yanlış ölçüm değil, fan tam oturtulu, termal macunu yenileceğim. Ölçüm için oyun esnasında MSI Afterburner kullanıyorum. Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz Genişletmek için tıkla... Bios üzerinden yaparsan kalıcı olur. Uygulamada yaptığın zaman pc aç kapa yapınca sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Yanlış ölçüm değil, fan tam oturtulu, termal macunu yenileceğim. Ölçüm için oyun esnasında MSI Afterburner kullanıyorum. Kalıcı mı yoksa her seferinde uygulamayı açıp ayarlamam mı gerek? BIOS'tan yapsam daha iyi olmaz Genişletmek için tıkla... Bios üzerinden yaparsan kalıcı olur. Uygulamada yaptığın zaman pc aç kapa yapınca sıfırlanır.