R5 3600 R7 240 darboğaz var mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Tam bilmediğimden soruyorum bu durumda "işlemci" darboğaza girmiş olmuyor mu? Yani ben güçlü bir ekran kartın ile kötü işlemci kullanırsam işlemciden dolayı ekran kartımı tam güçte kullanamıyorum bu darboğaz oluyorsa arkadaşta kötü ekran kartı yüzünden işlemcisini tam kullannamıyor bu durumda o da darboğaz yaşamış olmaz mı?
Hocam oyun için en önemli olan şey ekran kartıdır. İşlemcinin amacı çoğu zaman ekran kartını besleyebilmektir. İşlemcinin %10 veya %50 olması oyundaki performansı çok etkilemez. İşlemci %100 olursa ekran kartını besleyemez ve sıkıntı olur.

Bak ilk tepkim.
-Ne?
Asla olmaz tabii ama neden Ferrari'ye Tofaş motoru taktın hem de tüplü.
Normalde anakartım yanmıştı işlemcim ve ram değiştirilmesi gerekiyormuş 4kya f/p toplayacaktım babam benim haberim olmadan tamir ettirmiş bile :/
Yanıtlar için fazlasıyla teşekkür ederim, kafamdaki soruların hepsi cevaplanmış oldu tekrardan teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı