R5 3600 + RX 570 vs İ3 10100F + GTX 1650 Super sistem

İkinci sistem her türlü daha iyi. Hem 10100F'in nesini beğenmedin taş gibi işlemcidir oyun performansı 10400F ile aynı sayılır tek eksiği iki tane çekirdek.
Elbette iyidir hocam. Peki sizce alttaki sistem şu piyasada ne kadar olmalı keza üstteki sistem de sizce ne kadar olmalı? Yani ikisinin de ideal fiyatları nedir sizce?

Elbette iyidir hocam. Peki sizce alttaki sistem şu piyasada ne kadar olmalı keza üstteki sistem de sizce ne kadar olmalı? Yani ikisinin de ideal fiyatları nedir sizce?

Alttaki sistemin fiyatı güzel. Pazarlıkla nereye kadar düşüyorsa zorlanabilir ama bu fiyatı da fena değil. İlk sistem biraz sıkıntı depolaması güzel işlemci 3600 ama 8200 TL ve tek kanal 2666Mhz çok sakat. O sisteme pazarlık etmek sonra adam etmek uğraştırır ben o topa hiç girmem.

Alttaki sistemin fiyatı güzel. Pazarlıkla nereye kadar düşüyorsa zorlanabilir ama bu fiyatı da fena değil. İlk sistem biraz sıkıntı depolaması güzel işlemci 3600 ama 8200 TL ve tek kanal 2666Mhz çok sakat. O sisteme pazarlık etmek sonra adam etmek uğraştırır ben o topa hiç girmem.
Doğru diyosunuz hem GTX 1650 Super'in satması RX 570'e göre daha kolay.
CS:GO'da ilk sistem daha fazla FPS verir.
Witcher'da 2. sistem daha iyi olur.
Ancak CS:GO'da zaten 144 Hz monitörün varsa 250 FPS ile 300 FPS arasında hiçbir fark olmayacağından 2. sistem daha iyi olur.
Hocam monitörüm 75 hz imiş baktım şimdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı