Ekran kartının PCI-e bağlantısının üzerinde LED var sanırım ASUS için oradaki LED'ler kırmızı yandığında GPU'ya gelen güç ile ilgili sorun olduğunu belirtiyor. Yük altında veya oyunlarda kırmızı yanıyor mu? ASUS bu modele sanki üvey evlat gibi davranıyor bir türlü kartın sayfasını açamadım internette, o yüzden tam emin değilim fakat sorun varsa kırmızı yanması gerekiyor. Diğer modellerinde kırmızı yanıyor.
PSU almayı düşünüyorsanız geleceğe yatırım olabilir sonuçta kullandığınız PSU'yu biraz araştırırsanız maalesef kimsenin önermediğini uzak durmanız gerektiğini görürsünüz. Kendi bütçe arlığınıza göre buradan "
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network " C tier veya üzeri bir PSU seçebilirsiniz ve almayı düşündüğünüz PSU için bir konu açarsınız. Kasa fanlarının kapanıp açılması PSU'ya işaret ediyor da olabilir.
Benim önerdiğim 2. sıradaki voltaj ayarını da deneyebilirsiniz, sadece P1 değerini en yükseğe çekerek te kendi kartınız için aynı ayarı yapabilirsiniz. MHz değerini en yükseğe çekin voltajı otomatik ayarlıyor zaten. Daha önce de yazdığım gibi uzun süredir aynı hatayı alıyorum ve bütün yöntemleri denemiş olabilirim, en son bu ayar ile kurtuldum.