R5 3600 RX 5700 XT sistem oyuna girince kapanıyor

baran123456

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX KHX3200C16D4/8GX x2
Ekran kartı
RX 5700 XT
Anakart
MSI B450M-A Pro Max (MS-7C52)
İşlemci
R5 3600
GTA 5 Grand roleplay oynuyorum ve oynarken 20 dakika geçince PC kendini kapatıp yeniden açıyor. 1-2 kere masaüstüne gelince tekrar kapanıyor yani. Sonra açılıyor. Bu konuyu yazarken tekrar çöktü. 20 dakika bekleyip açtım ve çökme olmadı. Sadece oyuna girince 20 dakika sonra yine kapanıyor. Kendi tahminlerim şu yönde:

1. İşlemci macunu bitti, ısınıp kapanıyor.
  2. Yeni aldığım PSU 600W ama kötü marka.
  3. Ekran kartı driver güncel değil.

Isınıp kapanıyorsa normal hocam fana bakım yaptırıp macun değiştirebilirsiniz PSU ile çok alakalı mı bilmiyorum bir de driver güncelleyin.

PSU'dan süpelenme sebebim dandik ama oyuna girince kapanıyor sadece ısıdan süpeleniyorum.

Merhaba @baran123456, OCCT ile Power testi yapalım; kapanma olursa sorunun kaynağı PSU'dur.
indiriyorum şimdi

Merhaba @baran123456, OCCT ile Power testi yapalım; kapanma olursa sorunun kaynağı PSU'dur.

Ama teste sokma korkumda var sebebi Power yanma olayları varmış bu Power'da o kadar iyi degil.

PSU'dan süpelenme sebebim dandik ama oyuna girince kapanıyor sadece ısıdan süpeleniyorum.

İndiriyorum şimdi.

Ama teste sokma korkumda var sebebi Power yanma olayları varmış bu Power'da o kadar iyi degil.

Platoon Power 600W.

@baran123456 PSU tam adı nedir? Hata vs. mi alıyorsunuz? Çökmeden kastınız nedir?

Reis oyuna girmedim diyelim YouTube'da Instagram'da takılıyorum hiçbir sorun yok kapanmıyor ama oyuna girdigimde 20 dakika girince PC kendini yeniden başlatıyor.

@baran123456 PSU tam adı nedir? Hata vs. mi alıyorsunuz? Çökmeden kastınız nedir?

PSU'da platoon pl 9269.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı