R5 3600-RX 5700XT Sisteme Monitör Önerisi

Sistem:
CPU: https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-3600
GPU: Radeon™ RX 5700 XT GAMING OC 8G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey
ANAKART: ASRock B450M Pro4
KASA+PSU: Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

RAM siparişimde sıkıntı çıktı ve iptal etmek zorunda kaldım. 480TL ye 16GB 3000MHz bulmuştum... geçmiş olsun artık ne diyim. Önerilere açığım

Monitör ve RAM için geriye kalan bütçem: 2007 TL
Bu bütçenin 1 kuruş üstüne çıkamam lütfen üzerine şu kadar koy demeyin.

En az 23" 75Hz 1-2ms olması lazım monitörün.
2K olabilir uygun fiyatlı bulunuyorsa.
IPS panel tercih ederim.
Ghosting sıkıntısı yaşatmamalı

-
Bu 2 monitörden 1 tanesini alıp şu ramlardan x2 alabilirsin

Bu 2 monitörden 1 tanesini alıp şu ramlardan x2 alabilirsin
Gamepower rampage gibi markalardan uzak duruyorum.

Monitöre en fazla bütçe kalması için en uygununu seçmeye çalışıyorum.

Sıkıntı olmayabilir pek ama dediğim gibi 600W olması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum. RX5700 XT ve R5 3600'ı içeren güçlü bir sisteme 650W bile bazı durumlarda az geliyor. Ama kullanıp deneyimleyin,olmazsa değiştirirsiniz.

550w o sisteme yetmez.1.500 liraya alacaginiz monitorde ekran kartinin hakki veremez.bence bekleyin biraz daha biriktirin.yada ekran kartini dusurun hem psu degismesi gerekmez hemde daha kolay monitor bulabilirsiniz.

550w o sisteme yetmez.1.500 liraya alacaginiz monitorde ekran kartinin hakki veremez.bence bekleyin biraz daha biriktirin.yada ekran kartini dusurun hem psu degismesi gerekmez hemde daha kolay monitor bulabilirsiniz.
Öneriniz nedir? Siparişi çoktan verdim. İptal edersem yerine ne almamı tavsiye edersiniz?
PSU-Kasa Öneriniz ne olur?

Öneriniz nedir? Siparişi çoktan verdim. İptal edersem yerine ne almamı tavsiye edersiniz?
PSU-Kasa Öneriniz ne olur?
Bende de bu islemci ve bu ekran karti var.suan pc basinda degilim bakamiyorum ama en az 650w psu alman lazim , 3200 mhz ram ve 144mhz 2k lik ips monitor gerekiyor.bence ekran karti olarak rx 590 ikinci elden alip monitoru ram psu yu halledin sonra rx590 i satip tekra4 rx 5700 xt alabilirsiniz.gec olur guzel olur.psu yu direk iptal edebilirsiniz.o her sekilde iptal olmali cunku 550w isinizi gormez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı