R5 3600 sistem boştayken IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Sarrii

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2020
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
XPG 16CL 3000mhz
SSD veya HDD modeli
ADATA SU750
Ekran kartı
Asus GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
Anakart
Asus prime b450m-k
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
PC boşta iken mavi ekran hatası alıyorum. PC yeniden başlıyor ve 2dk sonra yine mavi ekran alıyorum döngüye giriyor. Fakat mavi ekran aldıktan sonra masaüstüne gelince hemen bir oyuna giriyorum ve mavi ekran hatası almıyorum. Çok garip yaklaşık 6-7 aydır böyle yaşıyorum Alt Tab da oyun açık kalıyor ve PC de böyle işlerimi hallediyorum. Bu çok sıkmaya ve yormaya başladı eğer burada çözümü bulamazsam teknik servise gitmek zorunda kalacağım. Öncelikle bu hataları aldıktan sonra Memtest86 ile RAM'lerimi test ettim fakat bir hata bulmadı. Bundan sonra ise CrystalDiskInfo ile de SSD durumunu ölçtüm fakat orada da durum normal gibiydi. Bilmiyorum burada çözüme varabilecek miyim? Umutsuzum ama bakalım. D PC özelliklerimi, Memtest86 testini, CrystalDiskInfo testini ve minidump dosyamı bırakıyor ve dönüşlerinizi bekliyorum.
Minidump:A.rar
 

Dosya Ekleri

  • memtest1.jpg
    memtest1.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 27
  • memtest2.jpg
    memtest2.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
  • crystaldiskinfo1.png
    crystaldiskinfo1.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 30
Şimdilik BattlEye Anti-Cheat'i kaldırın sonrasında mavi ekran hataları devam ederse belirtirsiniz. Cevabınızı bekliyor olacağım. :)
Kaldırıp deneceğim.
Şimdilik BattlEye Anti-Cheat'i kaldırın sonrasında mavi ekran hataları devam ederse belirtirsiniz. Cevabınızı bekliyor olacağım. :)
Ne kadar arasam da bulamadım BattlEye Anti-Cheat yok fakat Easy Anti-Cheat var
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı