R5 3600 sistem kendine restart attı

Peki bunun olması normal mi? Bu devirde voltajın düşmesi? Ya bilgisayar bozulsaydı ne olacaktı? İzmir'de oturuyorum.

Yani çok nadir oluyorsa normal ama çok sık oluyorsa elektrik dağıtım şirketi ile görüşmenizi öneririm. Ayrıca kesintisiz güç kaynağı almak da çözüm olabilir. Aynı prize takılı olan telefonunuzun da elektriği gidip geldiği için PSU kaynaklı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum şahsen.

Yani çok nadir oluyorsa normal ama çok sık oluyorsa elektrik dağıtım şirketi ile görüşmenizi öneririm. Ayrıca kesintisiz güç kaynağı almak da çözüm olabilir. Aynı prize takılı olan telefonunuzun da elektriği gidip geldiği için PSU kaynaklı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum şahsen.
Şimdiye kadar ilk defa oldu. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum PC'yi. Sanırım elektrik anlık gidip geldi. Çünkü biraz uzun sürse klimadan falan da ses gelirdi. Belki geldi de ben duymadım.

Şimdiye kadar ilk defa oldu. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum PC'yi. Sanırım elektrik anlık gidip geldi. Çünkü biraz uzun sürse klimadan falan da ses gelirdi. Belki geldi de ben duymadım.

Siz yine takip edin bu durumu ihmal etmeye gelmez. Akım korumalı prize takı olmayan başka cihazlarınıza da zarar gelebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı