R5 3600 sistem toplama

• Konuyu başlatan TULAS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 611

TULAS

Hectopat
AMD Ryzen 5 3600 İşlemci
Sapphire RX 580 8 GB 256 Bit Ekran Kartı
G.Skill Ripjaws 2x8 (16) GB 3600 MHz RAM
Adata XPG 256 GB 3500/1200 NVMe M.2 SSD

Evet arkadaşlar, sistemim budur. Önerileriniz nelerdir?
Sizce bu sistem ile oyunlarda FPS değerlerim nasıl olur?

Burada sistemin hemen hemen sadece yarısı var. 🙂
Eğer bütçenizi ve zaten elinizde olan ya da almayacağınız parça varsa bunları belirtirseniz eminim birileri size yardım olacaktır. Şu en basit haliyle baktığımda bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor ama hem fiyatlarını bilmiyorum hem de son zamanda bizim sitelerdeki ürünlerin fiyatlarına pek hakim değilim.

Ekran kartını biraz yükseltebilirseniz (1660 super gibi) bence 10 numara sistem olur.
Valla limit olarak anca ona yetti desem.
Ama 1660 super in yerine önerebileceğin başka bir ekran kartı var mı ?
Burada sistemin hemen hemen sadece yarısı var. 🙂
Eğer bütçenizi ve zaten elinizde olan ya da almayacağınız parça varsa bunları belirtirseniz eminim birileri size yardım olacaktır. Şu en basit haliyle baktığımda bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor ama hem fiyatlarını bilmiyorum hem de son zamanda bizim sitelerdeki ürünlerin fiyatlarına pek hakim değilim.
Burada yazanlara ek olarak sadece power supply aldım Fsp marka 600w lık

Yani dediğim gibi bütçenizi belirtirseniz daha iyi yorum yapılır. PSU'yu aldınız mı, almayı planlıyor musunuz? Ayrıca PSU'nun modeli nedir? Bunun yanında ben sistemde kasa veya anakart da göremedim. Bunlar elinizde mi var?

Yani dediğim gibi bütçenizi belirtirseniz daha iyi yorum yapılır. PSU'yu aldınız mı, almayı planlıyor musunuz? Ayrıca PSU'nun modeli nedir? Bunun yanında ben sistemde kasa veya anakart da göremedim. Bunlar elinizde mi var?
Ha evet hocam benim hatam kusuruma bakmayın,
PSU yu FSP marka aldım 600w lık
Anakart ı ise Gigabyte B550M S2H modeli
Bunları da diğerleri gibi satın aldım...

Ama 1660 super in yerine önerebileceğin başka bir ekran kartı var mı ?
1660S için bütçe yetmediyse 1650S de alınabilir. RX 580 gücündedir ama daha az güç tüketir ve sürücü olarak daha stabildir.

Yanlız bence o sistemin hakkı minimum 1660S hatta RX 5600XT modelidir 😀

(Ek bir öneri olarak sistem oyun odaklı olacaksa ve bütçe kısıtlı ise işlemciyi R3 3100 alıp artan para ile ekran kartını 5600XT alırsan bence çok daha mantıklı olur.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı