R5 3600 sisteme RTX 3070 ekran kartı almak

Sonayb

Hectopat
Merhabalar şu an geçen sene aldığım 8 GB Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ Special Edition kartını kullanıyorum bunu satıp üstüne az bir para koyup yeni bir ekran kartı alma fikri var kafamda.

Seçenekler.

MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio 8 GB.

Gigabyte GeForce RTX 3070 Aorus Master 8 GB.

İkisinin de fiyatı aynı ( Almanya e-baydan alacağım ) Bu sitede oyun FPS karşılaştırmalarında bir iki oyunda aourus bir veya 2 FPS fazla. İki kart arasında kalmanın bir sebebi Aorus'un üstünde olan LCD ekran olayını sevdim aynı zamandan kağıt üzerinde bir iki farklı şey var. MSI ise sadece ismi sanki sadece MSI alırsam şu an sattığım Sapphire gibi1 veya 2 sene sonra satarsam marka yüzünden biraz daha yüksek fiyattan satabilirim diye düşünüyorum. Bunlar benim düşüncelerim siz ne dersiniz?

Ayrıca sistemim yeni ekran kartına sıkıntı çıkartmaz diye umuyorum.

Anakart: MSI B450 Tomahawk Max, ATX.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 6x 3.60GHz
PSU: 700 Watt be quiet! System Power 9 Non-Modular 80+ Bronze
RAM: 16GB (2x 8192MB) G.Skill RipJaws V schwarz DDR4-3200 DIMM CL16-18-18-38 Dual Kit
İşlemci soğutucu: Arctic Freezer 34 eSports Duo CPU-Kühler, 2x 120mm, rot

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi hoşunuza gittiyse onu alın ilerde bir fark yaratmaz. Stok sorunu bittiğinde ikisi de aldığınız paranın yarısına satılacak zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı