R5 3600 Sisteme Yükseltme Tavsiyesi

RTX için NVIDIA almama gerek yok, 3400₺ altı kart önerilerine açığım? Üzmeyecek F/P kartı arıyorum RTX fantezim tutarsa GeForce Now ile 4K 60FPS RTX'li oynarım zaten.

Bence acele etmeyin derim. Ben de bu oyun için farklı konularda sistem tavsiyeleri dinledim. Acele etmemeniz en mantıklısı olacaktır. Forumlarda Cyberpunk için yazılıp çizilenlere inanmayınız. Oyun hakkında en ufak bir sistem bilgisi yok. Optimizasyon nasıl olacak bilmiyoruz. Evet CD projekt güvenimizi kazanmış bir firmadır fakat kusursuz bir oyun çıkartacakları anlamına gelmez belki yapmak isteyecekler ama yapamayacaklar. Şahsen oyun çıktıktan sonra tesleti inceleyip değiştirmeye karar verdim ben de. Siz de bir düşünün derim. Şu an ekran kartı alıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak var işin ucunda ve biliyorsunuzdur oyun çıktıktan sonra optimizasyonu düzeltmek öyle 1-2 ayda olacak şey değildir. Bakınız koca şirket Rockstar Games RDR2 örneği.

@Palamutkafali Yalan haberlere inanmayacak kadar beynim var çok şükür. Rockstar zaten PC portuna özürlü optimizasyon yapmasıyla ünlü, oyuna sahibim ve çıktığı gibi oynamak istiyorum. Maalesef ülke muhteşem olduğu için her geçen gün kart fiyatları artıyor, kartı şimdi almazsam oyun çıktığında aynı kart 5000₺ olacak. Ülkeden kurtulma sürecim uzamasaydı 1050 Ti ile idare edip yurt dışına yerleştiğimde RTX 3080 Ti falan alacaktım. Doların düşmeyeceği ve bu kartların ucuzlamayacağı ortada şimdi almayıp fiyatlar artınca almak yurt dışı için ayırdığım bütçeden daha fazla para çıkması demek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı