R5 3600 Sisteme Yükseltme Tavsiyesi

@Palamutkafali Yalan haberlere inanmayacak kadar beynim var çok şükür. Rockstar zaten PC portuna özürlü optimizasyon yapmasıyla ünlü, oyuna sahibim ve çıktığı gibi oynamak istiyorum. Maalesef ülke muhteşem olduğu için her geçen gün kart fiyatları artıyor, kartı şimdi almazsam oyun çıktığında aynı kart 5000₺ olacak. Ülkeden kurtulma sürecim uzamasaydı 1050 Ti ile idare edip yurt dışına yerleştiğimde RTX 3080 Ti falan alacaktım. Doların düşmeyeceği ve bu kartların ucuzlamayacağı ortada şimdi almayıp fiyatlar artınca almak yurt dışı için ayırdığım bütçeden daha fazla para çıkması demek.

Beyninizin olmadığını söylememiştim zaten. Saygı duyarım sizin fikriniz.

Size değil, yalan haberlere inanlara laf attım. Oyunun çıkışından sonra ne kadar bekleyeceksiniz?

Valla ilk testleri 1 gün içerisinde yalayıp yutup almayı düşünüyorum. RX580 var YouTube'da bir tane tester RX580 ile denemiş 50-55 FPS Very High ayarlarda alıyor fakat altına da oyunun daha bitmediğini belirtmişti bilmem hala duruyor mudur RX 580 Cyberpunk yazınca çıkıyordu. Ayriyetten yine uzun ve güzel bir oyun bizleri bekliyor. Şahsen oynayamicağımı sanmam RX580 ile.

Oyunda optimizasyon sorunu olacağını düşünmüyorum da oynanışını izledim ve hayran da kalmadım yani büyük ve etkileşimli bir açık dünya oyunu ama zevklere bir şey söylenmez.
Cyberpunk teması bile tek başına benim için yeterli, oynanıştaki gibi olursa fazla NPC yüzünden işlemci odaklı çalışabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı