R5 3600 ve 2K monitör mü? R5 5600X ve 1080p monitör mü?

Hangisi 3060 ti için daha uygundur

• R5 3600 +2K monitor

Oy: 2 33,3%
  • R5 5600x + 1080p monitor

Oy: 4 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Bana göre 1080p High ayarlar yeter. 5600X daha iyi bence.

Hangi oyunları oynuyorsun?

Mehmet hocam konudan bağımsız siz sanırsam bir aralar PSU önerisi istemiştiniz bende o zaman foruma yeni katılmıştım fazla bilgim yoktu Rampage bir PSU önermiştim aklıma geldi kusura bakmayın.

Mehmet hocam konudan bağımsız siz sanırsam bir aralar PSU önerisi istemiştiniz bende o zaman foruma yeni katılmıştım fazla bilgim yoktu Rampage bir PSU önermiştim aklıma geldi kusura bakmayın.
Olamaz :D. Ben PSU tavsiyesi konusunu 14 Aralık 2020 de açmıştım, sen 6 Şubat 2021 de katıldın. Eğer başka hesaptan yazmadıysan imkansız :D.
Daha çok Single Player oyunlar oynuyorum
Görüntü kalitesi önemli ise 3600+2k monitör alabilirsin. Sana bağlı biraz da.

Olamaz :D. Ben PSU tavsiyesi konusunu 14 Aralık 2020 de açmıştım, sen 6 şubat 2021 de katıldın. Eğer başka hesaptan yazmadıysan imkansız :D.

Başka biri açmışta olabilir tam emin değilim ama siz çöp PSU'lar önermeyin diye bana kızmıştınız hatta bunu çok net hatırlıyorum e tabii haklısınız bir şey de diyememiştim.
Olamaz :D. Ben PSU tavsiyesi konusunu 14 Aralık 2020 de açmıştım, sen 6 şubat 2021 de katıldın. Eğer başka hesaptan yazmadıysan imkansız :D.

Görüntü kalitesi önemli ise 3600+2K monitör alabilirsin. Sana bağlı biraz da.

1616784807595.png

Buldum hocam bir de güzel demişim ya sabır ya.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı