Çözüldü R5 3600 ve 3060 Ti sistem CS:GO düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Sorunun Single RAM değil. Ben de Ryzen 5 5600X işlemci kullanıyorum üstelik Single RAM 8 GB ben de böyle bir problem olmadı. Şimdi ki ekran kartım RX 550 2 GB ve bu kartla bile 250 FPS altına zor düşüyor. Daha önce ki kullandığım ekran kartları, RTX 2060, GTX 1060 3GB ve RX 570. uzun zamandır Single RAM kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım FPS konusunda. Belki yüksek grafikli oyunlarda Dual RAM ve boyut olarak yüksek RAM bir sistem daha çok performans verebilir doğru, ama CS:GO'da böyle bir problemin olacağını sanmıyorum.
Not: Kullandığın işlemci ve ekran kartı ile birlikte CS:GO'da 300 FPS altına düşmez, isterse 8 GB Single RAM olsun.

Şu an kapattim oyunu, hala 150 FPS ciari oynuyorum. Anlik 80'e bile dustugunu goruyorum. Cozum olarak ne oneriyorsun peki? Anakartla alakali olabilir mi acaba? Zaten cok bir bilesen de kalmadi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kapattim oyunu, hala 150 FPS ciari oynuyorum anlik 80'e bile dustugunu goruyorum. Cozum olarak ne oneriyorsun peki? Anakartla alakali olabilir mi acaba? Zaten cok bir bilesende kalmadi: S

Her şey olabilir. CS:GO oyunun optimasyonu o kadar kötü ki. Ben sadece Single RAM'in bu denli düşük FPS sorunu yaşatmayacağını söylemek istedim. C:\Program Files (x86)\Steam\userdata klasörün içinde bulunan tüm klasörleri silip dener misin? Hatta bu klasör ya da klasörler varsa masaüstüne yedekleyebilirsin. Bunlar senin .cfg ve .video ayarlarındır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey olabilir. CS:GO oyunun optimasyonu o kadar kötü ki. Ben sadece Single RAM'in bu denli düşük FPS sorunu yaşatmayacağını söylemek istedim. C:\program files (x86)\Steam\userdata klasörün içinde bulunan tüm klasörleri silip dener misin? Hatta bu klasör ya da klasörler varsa masaüstüne yedekleyebilirsin. Bunlar senin. Cfg ve. Video ayarlarındır.

Cozuldu problemim, sağ ol. Oyun ayarlari sifirlandi o dosyalari masaustune kesip alinca. Oyuna girince fark ettim ki FPS yukseldi megerse oyunu tam ekran yaptığımdan dolayi FPS dusuruyor. Su an 2K'da en dusuk goruntu ayarlarinda kenarliksiz pencere modunda FPS 380-200 arasi degisiyor. NVIDIA'nin olcum aletinde %99 i/s yazan kısmı 150 de oluyor, onu tam anlamadim ama en ust FPS gosteren yeri boyle iste. Biraz dikkatle, olayi cozduk. Tessekur ederim. Bosuna RAM alamamis oldum :)
 

Geri
Yukarı