R5 3600 ve GTX1660s sistem nasıldır?

Overclock yapmayacağım zaten ve malzeme kalitesi ne olabilir ki diğerlerinden farklı olsun hem neden Gamepower PSU alınmaz mış güzel ce kullanıyorum bir sorunu yok.

Hocam birkaç ay sonra konu açtığınızda da yazarsınız oraya güzelce "PSU patladı" diye.

Overclock yapmayacağım zaten ve malzeme kalitesi ne olabilir ki diğerlerinden farklı olsun hem neden Gamepower PSU alınmaz mış güzel ce kullanıyorum bir sorunu yok.

Daha önce konu açmışsınız arkadaşlar önermemiş inadına almışsınız 2 3 ay sonra ekran kartım çok ısınıyor SSD sıcaklığım artmış PSU yeterli gücü vermiyor diye açmayın.

İşlemci yerine i3 10100F takılıp 2060 bakılabilirdi ama bu da fena değil kasanın hava akışı ve PSU'su iyi değil onun dışında güzel gibi.

Monitör modelin nedir?

İşlemci yi üzgünüm değiştiremem ve ben zaten 2060 baktım tam alacaktım ki zaten kasayı sipariş vermişiz o yüzden alamadım ilerleyen zamanlarda onu da geliştireceğim.
Monitörüm 23.8 Philips 242E1GAJ-01 LED 144Hz.
Hocam birkaç ay sonra konu açtığınızda da yazarsınız oraya güzelce "PSU patladı" diye.
Düzgün konuşun ki başımıza gelmesin bir şey olmaz merak etmeyin

Dostum kısa ve öz:

-Güç kaynağı ve kasa vasat.

-Anakart tercihi oldukça yanlış. (O.C desteği yok haliyle mosfet anlamında da iyi değil.)

-Tek fanlı ekran kartı kullanıp kullanmamak tercih meselesi. O kasayla o ekran kartı oldukça yüksek ısılara çok rahat çıkacaktır. Kısacası kasa seçimi yanlış üstüne tek fan ekran kartı iyice sıvamış.

İade imkanın varsa iade et.

Daha önce konu açmışsınız arkadaşlar önermemiş inadına almışsınız 2 3 ay sonra ekran kartım çok ısınıyor SSD sıcaklığım artmış PSU yeterli gücü vermiyor diye açmayın.

Açmam merak etmeyin bu sistemi ben toplamadım zaten bir bilgisayar şirketi yaptı.

İşlemci yi üzgünüm değiştiremem ve ben zaten 2060 baktım tam alacaktım ki zaten kasayı sipariş vermişiz o yüzden alamadım ilerleyen zamanlarda onu da geliştireceğim.
Monitörüm 23.8 Philips 242E1GAJ-01 LED 144Hz.

Düzgün konuşun ki başımıza gelmesin bir şey olmaz merak etmeyin.

Düzgün konuşmakla alakası yok PSU öyle ucuz markalar tarafından alınacak bir şey değil. İnsanlar boşuna High Power FSP gibi markalar almıyor. Kusura bakmayın ama araştırmadan 100 TL daha az veriyim diye saçma bir PSU ve anakart almışsınız. İade etmeye çalışın yoksa sıkıntı çıkarmama şansı yok o PSU'nun.

Hocam 10.000 TL'lik sistemi çok kötü bir güç kaynağına emanet etmişsiniz, bölgenizde elektrik sık sık gidip geliyorsa sisteme hasar verme ihtimali yüksek. Ayrıca gereksiz pahalı bir sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı