Dreamy Bull
Hectopat
- Makaleler
- 1
O fiyata çok daha iyisi toplanırdı.
Overclock yapmayacağım zaten ve malzeme kalitesi ne olabilir ki diğerlerinden farklı olsun hem neden Gamepower PSU alınmaz mış güzel ce kullanıyorum bir sorunu yok.
Overclock yapmayacağım zaten ve malzeme kalitesi ne olabilir ki diğerlerinden farklı olsun hem neden Gamepower PSU alınmaz mış güzel ce kullanıyorum bir sorunu yok.
İşlemci yerine i3 10100F takılıp 2060 bakılabilirdi ama bu da fena değil kasanın hava akışı ve PSU'su iyi değil onun dışında güzel gibi.
Monitör modelin nedir?
Düzgün konuşun ki başımıza gelmesin bir şey olmaz merak etmeyinHocam birkaç ay sonra konu açtığınızda da yazarsınız oraya güzelce "PSU patladı" diye.
10.350 liraya topladığım R5 3600 ve GTX 1660S sistem nasıl?
Arkadaşlar ben ilk bilgisayarımı alıyorum. Bütçe 10.350.00TL alacağım setup iyi mi bir bakar mısınız? AMD Ryzen 5 3600 işlemci. MSI H410 A-PRO anakart. ASUS PH-GTX1660S 6 GB ekran kartı. 1TB Kingston A2000 SSD. Game Power Crimson guard RGB 650W kasa. 23.8 Philips 144hrtz 1ms monitör. PNY 16 GB...www.technopat.net
Daha önce konu açmışsınız arkadaşlar önermemiş inadına almışsınız 2 3 ay sonra ekran kartım çok ısınıyor SSD sıcaklığım artmış PSU yeterli gücü vermiyor diye açmayın.
İşlemci yi üzgünüm değiştiremem ve ben zaten 2060 baktım tam alacaktım ki zaten kasayı sipariş vermişiz o yüzden alamadım ilerleyen zamanlarda onu da geliştireceğim.
Monitörüm 23.8 Philips 242E1GAJ-01 LED 144Hz.
Düzgün konuşun ki başımıza gelmesin bir şey olmaz merak etmeyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.